ЛТК/ІНБев/НПУ – Локомотив 0:0. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі президента «ЛТК/ІнБев/НПУ» Андрія Голякевича та головного тренера «Локомотива» Євгена Ривкіна.

Андрій Голякевич, президент ФК «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ):

- Я коротко і ясно скажу: ми всі бачили, як «Кардинал» тягнуть за вуха. У мене буде дуже серйозна розмова з Асоціацією, з президентом стосовно того, що у нас відбувається. Тим більше, у мене є певна інформація щодо цього. Будемо розбиратись. Тому що нашу команду відверто викидають з плей-офф. Це все, що я хочу сказати. Клас «Локомотива» вище, але наш характер дозволив нам вирвати цю нічию. Саме вирвати. Не отримувати там десь «ліві» очки, а саме вирвати нічию. Все, спасибі.

- Хотілося б ще одне питання задати. Матч проти «Локомотива» за самовіддачею Ваших гравців можна зрівняти з грою проти «Енергії» на цьому паркеті. Чи можна це порівняти, чи це порівняння не доречне?
- Ні. Це не доречно. Дійсно налаштування було хороше. Я можу сказати, що за цей рік клас наших гравців дійсно підріс. У нас практично за півсезона створена нова команда, яка достатньо перспективна, я вважаю.

- Як плануєте грати проти «Енергії» в останньому турі?
- Я не знаю. По-перше – ми побачили, що коїться. «Прибрали» Директоренка, ми будемо цей момент оскаржувати. Тобто, на наступну гру з «Енергією» - знову ж таки, ключову - в нас «прибрали» ключового гравця. Всі бачили, як це було зроблено. Будемо розбиратися з цього приводу. Я 25 років у футзалі, і ми завжди граємо у футзал. Завжди у нас задача була – показати красивий футзал, який подобається глядачам. В усі ці ігри за лаштунками ми не граємо.

Євген Ривкін, головний тренер МФК «Локомотив» (Харків):

- Гра була достатньо живою. На першому етапі ми трохи поступались у швидкості. Мабуть, це пов’язано з тим, що потрібен був певний час пристосуватися до залу. Він непростий і за розміром, і за покриттям. Другий тайм ми провели цікавіше, мали масу моментів, включаючи гру 4 на 3, але з реалізацією виявилась у нас проблема.

- Що можете сказати по грі Юрія Савенка, який дуже сильно зіграв, і у багатьох епізодах виручав свою команду?
- Те ж саме, що і по воротарю команди-суперника. На сьогоднішній день якщо гра завершилась 0:0, то обидва воротарі зіграли дуже здорово – і один, і другий.

- Скажіть, будь ласка, на останній хвилині Ви вирішили ризикнути та піти з п’ятим польовим, випустили Діму Сорокіна. Дійсно було бажання у «Локомотива» вивезти з Житомира три очки?
- Річ у тім, що ми у кожному матчі граємо на перемогу. Але це – один з тактичних варіантів ведення гри. Враховуючи те, що у плей-офф ми собі місце забезпечили (для мене не принципово, яким воно буде), вирішили ризикнути. Виграли би – чудово. Але я скажу, що момент у нас був, часу було мало. Але один вбивчий епізод, на мій погляд, був, ми були зобов’язані його реалізовувати. В принципі, суперник перехоплень не мав, тому цей елемент у нас вийшов.

- Євгене Семеновичу, минулого сезону Ви грали проти «ЛТК/ІнБев/НПУ» в Житомирі, але у іншому залі. Скажіть, будь ласка, як Вам взагалі підтримка житомирських вболівальників на матчах Екстра-ліги?
- Хороший зал. Трохи нестандартний, але тим не менш, він набагато комфортніший для вболівальників, ніж зал у «Динамо». Це однозначно плюс для всього футзалу в Житомирі. Звичайно, приємно грати, коли трибуни заповнені. Тому, я думаю, що не дивлячись на рахунок 0:0, гра вдалась, і я думаю, що болільники залишились задоволеними тим, що вони побачили на майданчику як від однієї команди, так і від іншої.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Локомотив» (Харків)        

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!