Максим Павленко та Мар’ян Пелех поділилися очікуваннями на гру з "ІнБев/НПУ" + ВІДЕО

Найближчої суботи, 30 вересня, "Ураган" в рамках 3-го туру Чемпіонату України з футзалу прийматиме об’єднану команду "ІнБев/НПУ". Як пройшла підготовка до цього поєдинку та як психологічно налаштовані "дракони" - розповів головний тренер франківців Максим Павленко та гравець команди Мар’ян Пелех.

Максим Павленко, головний тренер "Урагану":

- Після перших двох поразок ми детально проаналізували матчі, котрі провели, та дійшли висновків, що в багато в чому переважали суперників, але, на жаль, не вдалося реалізувати свої гольові моменти. Працюємо над цим, вдосконалюємо стандартні положення...

Маємо кадрові нюанси - це дискваліфікація Корсуна, але маємо, ким його замінити, тому на наступний матч побачимо трішки інші варіанти "четвірок". Впевнений, що вони теж будуть готові демонструвати гру, яка дозволить претендувати на три очки. Травму отримав Андрій Цілик, але стараємося його підготувати до матчу, в п’ятницю, після тренування, лікар скаже, чи готовий він вийти на паркет.

- Коли вболівальники зможуть побачити на майданчику Петра Шотурму?
- Ми вирішили не форсувати події і не прискорювати його відновлення, він буде потрібен команді в матчах з лідерами чемпіонату. Можливо, через тиждень він вже буде в складі …

- Які висновки зробили після перших двох турів?
- Другий матч ми програли з рахунком 1:6, при тому, що перший тайм завершився 1:1, і статистика першої половини зустрічі свідчить, що з нашої сторони було 15 ударів у площину воріт, зі сторони суперника – 5. Кількість кутових в "Урагану" - 8, у "Сокола" - 0. Перевага була, але потрібно реалізовувати створені моменти. В другому таймі ще нам бракувало психологічної впевненості, суперник змусив нас помилятися, зробили дуже багато невимушених втрат м’яча, що і призвело до такого результату.

Команда у нас молода, з кожним днем додає, але не так швидко, як би цього хотілося, насамперед в психологічному плані. Тому перемога нам вкрай потрібна, щоб потроху здобувати впевненість для подальших матчів.

- Як оцінюєте найближчого суперника?
- Це насамперед дисциплінована команда, яка перші два матчі сезону провела досить таки рівно, тож очікуємо від них такої ж гри і в суботу. Будемо намагатися шукати їхні слабкі сторони безпосередньо в грі, реалізовувати створені моменти, змушувати суперника нервувати та доводити матч до потрібного нам результату. "ІнБев/НПУ" - сплав досвіду та молодості, є у них амбітні молоді гравці, які являються кандидатами у молодіжну та національну збірну, є досвідчені виконавці, які неодноразово ставали чемпіонами України. Тож з нашої сторони немає недооцінки суперника, готуємося з повною серйозністю.

- Наскільки "Ураган" готовий до суботнього матчу?
- Ми готові до матчу рівно наскільки, настільки нам позволяє кадровий склад, виходячи з травмованих гравців та дискваліфікації. Відбулася певна ротація, ми обрали найбільш оптимальні "четвірки" на найближчий матч. Задача на гру – перемогти.

Мар’ян Пелех, гравець "Урагану":

- Емоції вщухли, тому вся команда бойовому настрої готується до наступного матчу. Ми засумували за перемогами, й будемо докладати максимум зусиль, що здобути ці три очки. Сподіваємось на підтримку трибун та віру наших фанатів, і, звичайно, хочемо перемогою підняти свій бойовий дух та нарешті потішити вболівальників .

- Які висновки після поразок зробили самі гравці?
- Допустили багато помилок, по-друге, низька реалізація гольових моментів. Думаю, всі це усвідомили, і до матчу з "ІнБев/НПУ" підійдемо з великою відповідальністю, і з кращою реалізацією. Тож налаштовуємося виключно на перемогу.

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!