Максим Павленко та Петро Шотурма - про майбутній матч проти "Сокола" + ВІДЕО

Найближчої суботи, 25 листопада, "Ураган" чекає в гості лідера Екстра-ліги - хмельницький "Сокіл". Як пройшла підготовка до цього матчу та які очікування від 11 туру чемпіонату України розповіли головний тренер франківців Максим Павленко і гравець "драконів" Петро Шотурма.

Максим Павленко, головний тренер "Урагану":

- Підготовка до матчу пройшла добре, всі розуміємо значення та важливість даного поєдинку, тож налаштовані серйозно і готові дати бій лідеру регулярного чемпіонату. Нам треба покращувати своє турнірне становище. Тиждень провели на повній самовіддачі, усвідомлюємо, що без цього нам не перемогти будь-якого суперника, тим паче "Сокіл". Це - швидкісна команда, до якої готуємося дуже ретельно. Є велике бажання змінити ситуацію, яка є на разі  в турнірній таблиці, тому будемо докладати максимум зусиль, щоб перемогти.

- Яка кадрова ситуація в команді і як виглядатимуть ігрові четвірки?

- Слава Богу,  всі в строю, травмованих немає, дискваліфікований тільки Михайло Зварич. Тобто маємо достатньо сильних гравців, які зможуть його замінити. Експериментів на гру не плануємо, остаточний склад четвірок визначимо в п’ятницю, безпосередньо на останньому передматчевому тренуванні. Ключові гравці в цих квартетах вже є, тому розраховуємо на досвід і на молодість у двох бойових четвірках. Впевнений, що всі футболісти, які вийдуть на майданчик, докладатимуть всіх зусиль, щоб здобути перемогу.

- Чи знаєте, як знайти підхід до "Сокола"?
- Суперник - молода швидкісна команда, тому, насамперед, потрібно виключити можливість швидких атак, контратак. А кожна наша атака повинна завершуватися ударом по воротах. "Сокіл" дуже добре грає при стандартних положеннях, сподіваюсь, що їхні ж стандарти "працювати" не будуть. Ми ретельно переглядали їхні матчі, тому, маю надію, зможемо "виключити" їхні головні козирі.

- Як налаштовуєтесь на друге коло регулярного чемпіонату? Які матчі, на вашу думку, стануть ключовими для "Урагану"?
- Для нас кожен матч ключовий, розуміємо, що високі місця в "регулярці" нам вже не посісти, тому завдання - потрапити до плей-офф, пройти перший раунд, щоб говорити про подальші цілі. Працюємо над створенням боєздатного колективу з бійцівськими якостями, чого нам бракувало у першому колі. Впевнений, що в найближчих матчах наша команда зможе не тільки демонструвати гарну гру, а й при цьому вигравати.

Петро Шотурма, гравець "Урагану":

- Всі ми розуміємо, що приймаємо вдома лідера турнірної таблиці, тому налаштовані максимально, готові дати хороший бій "Соколу". Всі гравці мотивовані, тому, думаю, по самовіддачі питань взагалі не буде. Ми гідно зустрінемо цього суперника, і дуже хочемо перемогти.

- Яка оцінюєш свою готовність після травми?
- Я не тренувався майже два місяці, але на разі почуваю себе значно краще, ніж зокрема, тиждень тому. У відстоках не скажу, але по собі відчуваю, що з кожним днем додаю.

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!