Максим Павленко та Юліан Горбатий - про найближчий матч "Урагану" проти "Сокола" + ФОТО + ВІДЕО

Найближчої суботи, 4 березня, "Ураган" на домашньому майданчику прийматиме хмельницький "Сокіл". В якому настрої пройшла підготовка до передостаннього поєдинку регулярного чемпіонату та які очікування від матчу, поділилися наставник івано-франківців Максим Павленко та гравець команди Юліан Горбатий.

Максим Павленко, головний тренер "Урагану":

- Кадрових проблем у нас немає на разі, всі готуються до матчу. Відразу скажу, що кожен гравець отримає шанс під час поєдинку, а скільки часу - залежатиме від того, яка будуть показувати себе на майданчику. Сподіваюсь, що всі хлопці на суботній грі зможуть продемонструвати усе, що було напрацьовано протягом останніх двох тижнів.

- В минулому турі у Чорноморську "Ураган" вперше в цьому сезоні зіграв у три четвірки. Цей експеримент буде й надалі втілюватися?
- Перед грою з "Юні-Ламаном" ми заздалегідь планували так, щоб кожен гравець отримав той ігровий час, якого йому, можливо, бракувало раніше. Кожен футболіст мав шанс показати, що він виправдовує надію тренерів і може виконувати поставлені завдання. На разі ми ще в пошуку оптимальних четвірок, тому на матч із "Соколом" готуємо всіх 12 польових гравців, які візьмуть участь у грі. А в залежності від подій на майданчику будемо планувати подальші свої дії.

- Чи знаєте, як будете обігравати "Сокіл"?
- Ми розглянули суперника, знайшли шляхи, як будемо перекривати їхні сильні суперники і як використовувати їхні слабкості для реалізації наших моментів. Також приділили увагу індивідуальним діям гравцям… Як це вдасться на практиці – покаже гра, але, сподіваюся, результат буде на нашу користь. 

- Які, загалом, завдання на останні тури регулярного чемпіонату?
- Останні два поєдинки ми розглядаємо як підготовку до матчів плей-офф. Безумовно, завдання перемогти в кожній грі і плавно підійти до того, щоб у чвертьфіналу ми зуміли показати гру, яка принесе нам результат, і дозволить продовжити боротьбу за нагороди.

- Настільки вже знайшли спільну мову з командою з тренерського містка?
- Мною були озвучені вимоги, які потрібно виконувати. Всі гравців з цим погодилися, тож працюємо в режимі тісної співпраці. Маю надію, що так буде до кінця сезону! Всі розуміють, яка перед командою стоїть задача, і за рахунок чого ми можемо її виконати.

- Чи бачите прогрес в команді?
- Насамперед, покращилася дисципліна, і я бачу, що хлопці підвищили вимоги до себе, тому працюємо як один єдиний колектив, здатний викладатися на кожному матчі на всі сто відсотків.

- Як психологічно налаштовуєте команду?
- Кожен з гравців прекрасно розуміє, в якій команді він грає. "Ураган" - не тільки провідна команда області, а й Західного регіону і взагалі України, тому гравці повинні виходити на поле і викладатися по-максимуму. Не може бути недооцінки суперника, недоналаштування…

- Як щодо поповнення лав "основи" з "Урагану-2"?
- Кожен з гравців "Урагану-2" має хорошу футзальну школу, тому вже долучаємо деяких футболістів до тренувального процесу головної команди. Ці хлопці здатні прогресувати і мають майбутнє… 

Юліан Горбатий, гравець"Урагану":

- Атмосфера в команді зараз дуже хороша, минулу гру з "Юні-Ламаном" виграли, тому з хорошим настроєм готувалися до наступного поєдинку. Будемо грати вдома, при рідних трибунах, тому хочемо показати своїм глядачам, що гідні виходу в плей-офф і боротися за найвищі нагороди. Ми граємо для вболівальників, томі вони нас мотивують до нових звершень!

- Як змінився тренувальний процес з приходом Максима Павленка?
- Пройшло ще досить мало часу, щоб робити якісь порівняння, але скажу, що минулий тиждень ми дуже інтенсивно працювали над фізичною підготовкою, працювали в режимі дворазових тренувань. Цей підготовчий цикл ми безпосередньо вже "розбирали" гру суперника, були тактичні заняття. Загалом, в команді покращилася дисципліна, і на кожному тренування ми стараємося викладатися на повну.

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!