Олександр Бубен: Ми хочемо повернути довіру вболівальників

У п'ятницю, 26 серпня, напередодні першого домашнього матчу "Урагану" в новому сезоні відбулась прес-конференція за участі президента клубу Олександра Бубена, головного тренера Івана Скіцка та гравця Петра Шотурми, який нещодавно повернувся до складу "драконів".

Олександр Бубен наголосив, що окрім спортивних задач, перед клубом на найближчий сезон стоїть завдання повернути в зал уболівальників. "Нашому клубу не вистачає на сьогоднішній день уваги, і в цьому наша проблема. Останні два роки ми демонстрували не ту гру, і результати були незначні. Тому ми хотіли би повернути довіру наших уболівальників", - зазначив Бубен. За його словами, у клубі докладуть усіх зусиль, щоб відновити активну групу фанатів "Ура-Фан", а також спробують залучити футбольних уболівальників. "Ми побачили по домашньому матчу "Тепловика", що є багато людей, які готові ходити на матчі, але ми їх поки що не можемо залучити до футзалу. Десь ми не допрацьовуємо, і хотіли би отримати зворотній зв’язок - що нам варто виправити у своїй роботі", - наголосив президент.

На думку Олександра Бубена, інтересу до матчів "Урагану" мають додати високі задачі на сезон (медалі чемпіонату та Кубок України), а також повернення до лав таких гравців, як Андрій Сімка та Петро Шотурма.

Президент клубу розказав, що всі домашні матчі транслюватимуться на національних та місцевих каналах, а також докладається всіх зусиль, щоб на франківських каналах транслювались виїзні матчі.

За словами головного тренера команди Івана Скіцка, початок сезону показав, що ще лишились певні проблеми, а новачки не до кінця вилились. "По матчу з "Локомотивом" особливо було видно наші проблеми у захисті. Так, були проблеми і попереду, але ми граємо так, як нам дозволяє суперник, - говорить наставник. - Ми працюємо, проводимо багато тактичних занять. Також зараз дуже важливо, щоб був командний дух і згуртованість. Я ще не побачив цього духу в Харкові".

Іван Скіцко додав, що від Петра Шотурми в "Урагані" очікується, щоб він був лідером своєї четвірки і лідером команди, а також щоб він закріпився у національній збірній України. "Хочемо, щоб Петро своїм досвідом допоміг нашим молодим гравцям - і на полі, і за його межами", - зазначив тренер.

"У Петра зараз саме такий період розквіту, коли футболістові у розвитку нічого не бракує: у нього є сили, енергія, шалений досвід. Потрібно потрапляти до збірної України, тому що його там очікують зі стабільною грою та атакуючим футзалом", - наголосив Олександр Бубен. За його словами, Андрій Сімка також повернувся до "Урагану", щоб довести свою здатність добиватись найвищих нагород.

Бубен також зазначив, що це не всі гравці, яких клуб планував повернути, але почали вони саме з Шотурми і Сімки. За словами президента, протягом найближчих 2-3 років клуб використовуватиме по максимуму наявний потенціал, а підсилення буде точковим. "У нас точно не буде легіонерів, ми надаватимемо перевагу вихованцям нашої школи або тим гравцям, які колись грали в "Урагані" та з якихось причин покинули клуб", - розказав президент.

Також у планах клубу на найближчий час - розбудовувати академію, в який розвиватиметься футбол і футзал. Окрім того, "Ураган" планує розширювати інфраструктурну базу - зокрема, побудувати поле для великого футболу зі штучним покриттям біля існуючого спорткомплексу на Пасічній. Бубен також розказав, що з держбюджету вже виділили ресурси, щоб накрити піщане поле і зробити з нього універсальний майданчик. "Пісок покриють спеціальними пластиковими плитами, на яких можна буде грати у футзал, баскетбол та волейбол. З урахуванням, що майданчик буде критий, займатись там можна буде за будь-якої погоди", - розповів Олександр Бубен.

За матеріалами сайту sport.if.ua

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!