Продексім – ЛТК/ІнБев/НПУ 4:6. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів «Продексіма» та «ЛТК/ІнБев/НПУ» - Ігоря Москвичова та Валерія Туркіна.

Ігор Москвичов, головний тренер МФК «Продексім» (Херсон):

-Ви все бачили самі. Чомусь ми провалили початок першого та другого таймів. Це сказалося на кінцевому результаті. Швидше за все, ми подумали, що в нас було хорошее підсилення. Тобто, підготовка булла непогана. Наче все правильно зробили, але як я сказав після минулого матчу, що ми подумали, що ми вже майстри. А виявляється, що на футзальному майданчику треба доводити свою дієздатність у кожному матчі. Тобто, потрібна самовіддача. Та самовіддача, яка булла у луганських футзалістів. Ви бачили ту кількість ударів, яку ми нанесли, і ту кількість ударів, яку вони заблокували. Це говорить про те, що вони більше хотіли виграти – не за рахунок майстерності, а за рахунок бажання. Тому, дуже прикро програвати таку гру. Повторююсь: провалили перший тайм, потім переламали хід зустрічі, хоча матч проходив за нашим сценарієм. Але початок другого тайму – це просто жах. Просто не можна так грати. Не можна так виходити на майданчик і грати. Зрозуміло, що керівництво буде вживати якісь заходи, тому що не можна після таких гучних заяв від мого імені та від імені футзалістів, що ми будемо боротися за чемпіонство, але з такою самовіддачею нам далеко до чемпіонства. Тому, хотілося б привітати футзалістів «ЛТК/ІнБев/НПУ» з цією перемогою, якої вони домоглися. Ну, і, звісно, ми будемо розбиратися у причинах двох поразок на старті сезону.

Валерій Туркін, головний тренер ФК «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ):

-Хочу привітати команду суперників з хорошою грою. У них дійсно хороша команда. Ми на цю гру дійсно серйозно налаштовувались. Молоді хлопці боялись перегоріти. Але я радий за своїх хлопців. Вони впоралися зі стартовим хвилюванням. Десь, звичайно, були провали. Ще трохи не вистачає нам зіграності. Але ми над цим будемо працювати. В цілому – по грі, я результатом дуже задоволений, але є у нас моменти, над якими треба працювати. У другому таймі далося взнаки те, що у нас наймолодша команда чемпіонату. Тому, бачите – у залі була спека, духота, і молоді хлопці фізично більш краще себе відчували. За рахунок цих якостей ми змогли переламати гру. Все-таки, «Продексім» - це більш вікова команда. Щодо планів на місяць, поки не буде матчів чемпіонату – ми плануємо поїхати на два турніри: у Львові та у Луцьку. Тобто, будуть так звані ігрові збори.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України, за матеріалами офіційного сайту МФК «Продексім» (Херсон)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!