Сокіл – Продексім 2:1. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі коментарі головних тренерів «Сокола» та «Продексіма» - Романа Ковальчика та Ігоря Москвичова – після матчу першого туру чемпіонату України серед команд Екстра-ліги, в якому «Сокіл» вдома переміг «Продексім».

Роман Ковальчик, головний тренер СК «Сокіл» (Хмельницький): «Ми показали цікавий футзал, хоча він був тактичний, більше такий силовий. Це наслідок того, що тільки початок сезону. Ми говорили з хлопцями, і вони цього дотримались: було важливо з першої до останньої секунди не програти боротьбу. А далі – гра покаже, тому що команди зараз ще не відшліфовані, не відіграні. Це саме середнє, з чого ми почали відштовхуватися. Хлопцям дякую, що вони послухали, що вони прислухаються і вчаться до того, що їх просять. Якщо так буде і надалі, то вони просто будуть молодці».


Роман Ковальчик

Ігор Москвичов, головний тренер ФК «Продексім» (Херсон): «Нічого страшного у цій поразці немає. Торік ми чемпіонат також почали з програшу. Тому, треба зробити висновки з тих помилок, які ми зробили, і йти далі. В принципі, ми цієї гри від «Сокола» очікували. Вони зіграли, в принципі, у примітивний футзал. Якщо ви бачили – відкат воротарю і просто навіс на голову в 6-метрову зону. Ця тактика принесла їм успіх. Я їх вітаю. Вони зіграли просто, але надійно. У нас, як на мене, сьогодні кульгала реалізація. Були гольові моменти, які ми не вирішили на свою користь. Після першого пропущенного м'яча наша команда, скажу чесно, втратила впевненість. Чому? Ми про це розмовляли, працювали над тим, що треба робити, коли пропустили м'яч. Але наші футзалісти сааме у цій грі не були готові до цього».


Ігор Москвичов

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!