"Сокіл" - "Ураган" - 6:1. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головний тренерів "Сокола" та "Урагану" - Романа Ковальчика та Максима Павленка.

Роман Ковальчик, головний тренер СК “Сокіл (Хмельницький)”:

– Перш за все, хочу привітати вболівальників Хмельниччини з перемогою нашої команди. Гра була надзвичайно цікава. Якщо говорити по самій грі, то до неї досить непогано підготувалася команда “Ураган”. Ми не очікували від неї цього, і ми по ходу гри перелаштовувалися, щоб здобути позитивний результат. А так загалом хлопці молодці, що тактично прислухалися до перебудов і виконали це на майданчику. Це саме головне.

– Романе Миколайовичу, у фіналі "Кубку Свободи-2017" “Сокіл” поступився “Урагану”, а сьогодні взяв переконливий реванш. Чи були якісь тактичні зміни відносно того матчу?
– Тактичних змін не було, просто до уваги беруться усі останні ігри з командою, з якою ми граємо. Але трішки нам сьогодні було потрібно перелаштовуватися, ми цього не чекали, а суперники молодці, змусили нас сьогодні попрацювати (посміхається).

– На вашу думку, який епізод у сьогоднішній грі став вирішальним?
– Другий гол. Перший пропущений м’яч, груба помилка Іллі Бакінського, трішки нас шокував, але хлопці зібралися, і коли вже забили другий гол, вони вже вловили ту впевненість. Видно було, знаючи свою команду, що вже не втратимо перевагу.

– Розкажіть, як команда буде готовуватися до зустрічі із “Титаном”?
– Вже з понеділка розпочнемо підготовку до гри із “Титаном” у нашому звичному режимі. Подивимось, як воно буде далі, а зараз я задоволений тим, що команда прислухається і перебудовується. Як бачите, не все можна відразу передбачити.

Максим Павленко, головний тренер НФК “Ураган” (Івано-Франківськ):

– Враження від 1:6 можуть бути тільки одні. Зрозуміло що негативні, а з шести пропущених м’ячів суперник забив нам після п’яти власних помилок. Готувалися до того, що буде не тільки важка гра, але і важкий майданчик, тому що тут особливе зчеплення, готувалися мінімізувати втрати м’яча біля власних воріт, які неабияк дозволяють супернику використовувати контратаки. В першому таймі, за виключенням одного моменту, нам вдалося це зробити. Мали гольові моменти, нажаль їх не реалізували, а в другому таймі розпочали помилятися, суперник змусив нас втрачати м’ячі на власній половині майданчику, показавши майже стовідсоткову реалізацію гольових моментів.

– Склалося враження, що другий пропущений м’яч став для “Урагану” вирішальним... 
– Після того, як пропустили третій, рикошет, то звісно ще були змоги додати, переналаштовувалися на гру вп’ятьох. Нажаль, награвали інший варіант, але під час матчу отримали пошкодження гравці, які грали вп’ятьох. Деякі гравці не впоралися з тими завданнями, які були поставлені перед ними при грі вп’ятьох. “Обрізати”, “привозити” в порожні ворота є неприпустимим, якщо ми хочемо стати командою, яка хоче вибороти якісь нагороди.

– Для “Урагану” це вже друга поспіль поразка в сезоні. Не виключаєте, що команда може потрапити до психологічної ями?
– Та не існує психологічної ями, є усвідомлення гравців як потрібно поводитись на майданчику. Є ігрова дисципліна, яку або виконуєш, або не виконуєш. І якщо її не виконуєш, зрозуміло, що ти програєш, виконуєш – виграєш. Процес приземлення після товариських турнірів, мабуть, триває, шкода, що він не такий короткий. Будемо над цим працювати, з нуля починати, все ж таки зарано повірили, що у нас існує якась майстерність. Насамперед – робота, а далі вже буде результат.

За матеріалами офіційного сайту СК "Сокіл" (Хмельницький)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!