"Титан" - "Ураган" - 3:2. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів "Титану" та "Урагану" - Дмитра Камека та Максима Павленка.

Дмитро Камеко, головний тренер МФК "Титан" (Покровське): 

- Це діаметрально протилежний матч, який ми грали в Івано-Франківську. Тоді ми грали від оборони, "Ураган" нас "вскривав", але ми зуміли перемогти. Сьогодні все було навпаки - суперник грав від оборони, а ми зосередилися в позиційній атаці. В цілому, хлопці впоралися із завданням. Десь були провали при контратаках, але в такій грі, з такою швидкісною командою, без цього би не обійшлося. Я гравцям говорив і до матчу, що, якщо "Ураган" гратиме від оборони, ми повинні мінімізувати контратаки.

- Чи готові були до матчу, по ходу якого двічі поступались у рахунку?
- Ми готуємося до кожного матчу, і на кожен поєдинок маємо план, якого стараємося дотримуватися. Всі ці моменти ми прораховуємо, навіть гру з п’ятим польовим. Ніхто ж не знає, як повернеться гра - якщо в кращу сторону і будемо вигравати, то можна грати, як грали або перелаштовуватися. Те ж саме, коли програєш. Сьогодні ми двічі програвали, але продовжувати демонструвати ту саму гру, і це принесло результат.

- Завдяки чому вдалося переломити хід поєдинку і здобути вольову перемогу?
- Десь невдало зіграв голкіпер "Урагану"… Ми говорили, що треба "насичувати" ворота суперника ударами, що суперник чекатиме контратаки, а щоб їх не було, ми повинні бити по воротах. Таким чином, ударами ми змогли добитися результату.

- Це вже другий матч "Титану" у Запоріжжі, як оцінюєте підтримку?
- Дякую нашому керівництву, що організовує поїздки наших вболівальників, які нас дуже сильно підбадьорюють, підтримують. Не знаю в чому парадокс, але тут наші ж вболівальники підтримують нас тепліше, ніж на тих же домашніх матчах у Покровському. Ми щиро вдячні їм за підтримку, це мотивує нас перемагати.

Максим Павленко, головний тренер НФК "Ураган" (Івано-Франківськ): 

- По гарячих слідах можна сказати, що матч був більше нічийним, тому що обидві команди продемонстрували характер і створили приблизно однакову кількість моментів. Все вирішувалося при рахунку 2:2 - хто менше помилиться в цій ситуації, той буде мати перевагу на свою користь. На жаль, ця прикра помилка сталася у нас - невеличкий рикошет і пропустили третій м’яч. Шкода, що не зрівняли рахунок, хоча вп’ятьох мали декілька хороших можливостей. По відношенню до справи, по самовіддачі  претензій до гравців немає. Бракує реалізації створених моментів, нагод створили достатньо для того, щоб вести в рахунку, щоб збільшувати перевагу, але такий випробувальний час в "Урагану", коли багато що вдається, але не виходить головне - забити гол і здобути  перемогу.

- Який з таймів "Ураган" провів краще?
- Обидва тайми провели добре, дотримувалися всіх настанов. Ми і планували зіграти від оборони, сподіваючись на швидкі контратаки. Їх було достатньо, але не забили з цих контратак, тому змусили суперника, все ж таки, граючи на власному майданчику, бути активнішими. У підсумку, це їм і дало перевагу. Нам, на жаль, не вистачило тієї стійкості, котра потрібна в такий момент, щоб втримати переможний чи навіть нічийний рахунок.

- Яку ключову помилку допустили, що призвела до поразки?
- Після рахунку 2:1 ми пропустили другий м’яч досить швидко. В цій ситуації потрібно було більше акумулюватися при грі в захисті. Шкода, що не дограли при стандартному положенні, і так сталося, що суперник швидко зрівняв рахунок. Якби рахунок 2:1 протримався, скоріш за все підсумок був би іншим. Але це футбол і рахунок - на табло, а це - справедливе відображення того, що відбувалося впродовж сорока хвилин. 

Прес-служба Асоціації футзалу України, за матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!