«Ураган» – «Епіцентр К Авангард» – 2:1. Післямова

Пропонуємо вашій увазі коментарі головних тренерів «Урагана» і «Епіцентр К Авангард» – Максима Павленка та Кирила Красія.

Максим Павленко, головний тренер НФК «Ураган» (Івано-Франківськ):
– Матч вийшов нервовим, насамперед тому, що ми багато не реалізовували, і це додавало нам невпевнених дій. Добре, що перемогли, але школа, що не з більшим рахунком. Все ж, перемога у два м’ячі все ж таки надає нам перевагу при рівній кількості. До останнього туру будемо боротися за місце у плей-оф, боротимемося до кінця і у Кубку.

Чого не вистачило, щоб втримати перевагу у першому таймі?
Свої моменти потрібно реалізовувати, тоді не будемо залежні від єдиної помилки в захисті, якої ми припустилися. Суперник нас за це покарав. Ми двічі виходили сам-на-сам, обстрілювали стійки, на жаль, поки що реалізація залишається не на найвищому рівні. Будемо працювати і, можливо, хоча б на останніх матчах повернемо фортуну на свій бік.

Кирило Красій, головний тренер МФК «Епіцентру К Авангард» (Одеса):
– Емоції не дуже добрі, бо це очна зустріч і ми поступилися. Я б навіть сказав, ми програли у дуже важливому протистоянні за потрапляння у плей-оф. Єдине, що хочеться відзначити, що у ключові моменти у таких поєдинках вирішальну роль відіграє саме індивідуальна майстерність. Недаремно Петро Шотурма потрапив у символічну збірну Чемпіонату Європи… Шанси у нас були і в першому і у другому таймах, можливо, трішки втомилися наші гравці під кінець матчу, не вистачало свіжості у завершенні атак. Обидва тайми були одинаковими, і гра йшла до забитого голу. Забив «Ураган», тож вітаємо суперника з перемогою. У нас попереду ще зустріч з «Титаном», будемо налаштовуватися, маємо два тижні, щоб підготуватися. Загалом, непогану підготовку провели і перед виїздом в Івано-Франківськ, але все-таки трохи не вистачило, щоб заробити три очки.

Як команда провела практично місячну паузу у чемпіонаті?
Готувалися, тренувалися, у нас не було збору, а був звичайний тренувальний процес. Зокрема, приділяли увагу команді «Ураган», переглядали їхні матчі, розбирали переваги і недоліки, намагалися знайти якісь варіанти, щоб підсумковий результат протистояння був позитивним для нас. Нам не підходить рахунок 2:1, бо розуміємо, що за різницею забитих і пропущених м’ячів «Ураган» нас випереджає. Команді необхідно було забивати як мінімум два м’ячі. На жаль, не вийшло. Сподіваюсь, що вийде у поєдинку з «Титаном».

Джерело: НФК «Ураган»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!