"Ураган" - "ІнБев/НПУ" - 3:3. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі Максима Павленка, Романа Кіндратіва, Валерія Директоренка, Михайла Соколовського та Віталія Дзюби.

Максим Павленко, головний тренер "Урагану":

- По ходу матчу двічі вигравали з перевагою у два м’ячі, але не вистачає нам ще стійкості, щоб в таких випадках розвивати рахунок... Команда, яка програє у два м’ячі, завжди певний відрізок часу деморалізована, а ми замість того, що дотискати, збільшувати перевагу, притискалися до власних воріт, припускалися просто дитячих помилок, які в підсумку і не дозволили вибороти три очки. За змістом поєдинок був хороший, і за кількістю гольових моментів, і за кількістю стандартних положень. Однак рахунок – на табло, тому будемо працювати, щоб виправляти це. Будемо робити висновки, в тому числі можлива і ротація складу.

- Через травми гравців, дискваліфікацію Корсуна, ми побачили експериментальні "четвірки"..
- Склад цих четвірок довів, що на сьогоднішній момент не здатний давати результат, тому будемо займатися пошуком інших варіантів "квартетів". Якщо буде необхідність, то будемо шукати підсилення. Маючи перевагу у два м’ячі, перша "четвірка" в атаці відіграла добре, мали беззаперечну перевагу, мали безліч моментів, щоб збільшити рахунок... Будемо розбиратися, чому так сталося.

Роман Кіндратів, капітан "Урагану":

- Враження після матчу негативні. Ми були близькі до перемоги, вигравали 3:1, і відпустили перемогу. Нам дуже необхідні очки, ми дві гри програли. Хотіли реабілітуватись, бо вже далі не було, куди опускатись. Ми налаштовувались на перемогу.

- Початок був дуже стрімкий, вдалося забити два голи. Що потім сталося?
- Нічого не сталося. Ми грали так, як було заплановано. Рахунок став 2:1, ми надалі пресингували, хотіли диктувати свої умови. Але, на жаль, в нас не вийшло. Ми багато працюємо, стараємось, і ми все одно переламаємо ту тенденцію. Ми все одно будемо брати свої очки. Не може ця робота пройти дарма.

- Одне очко у трьох матчах може, є психологічна проблема, чи все-таки десь щось не виходить?
- Треба більше працювати, не опускати голову, і рано чи пізно результат прийде. Бажано, чим швидше, тим краще.  

- Ваші побажання вболівальникам?
- Вболівальникам хочу тільки подякувати. Відчувалась їх підтримка. Ми старалися грати до кінця. Десь нам трохи не пощастило. Але ми все одно будемо працювати і все одно будемо йти до своєї мети.

Валерій Директоренко, головний тренер "ІнБев/НПУ":

- Скажу чесно, враження від гри просто неймовірні! Звичайно, ми планували здобути в Івано-Франківську три очки, не дивлячись, що "Ураган" - сильна грамотна команда, і наші поєдинки з ними проходять завжди дуже цікаво - в жорсткій безкомпромісній боротьбі. Тому націлювалися, звісно, на перемогу, приховувати не буду, адже задача поставлена - здобувати бали, чим більше ми здобудемо їх, тим легше буде потрапляння в стадії плей-оф.

Аналізуючи цей матч скажу, що трішки "не пішла" гра у воротаря, через що довелося зробити заміну. Дуже просив хлопців проявити бійцівський характер, з чим воно впоралися, це не може не тішити Тому я задоволений, і результат теж мене цілком влаштовує. Заліковий бал на виїзді, ще й з такою командою -  дуже цінний.

- Якщо аналізувати перший та другий тайм у виконанні "ІнБев/НПУ"?
- В принципі, гра йшла в нормальному темпі. Можливо так, перший тайм був більш рівним, сильнішим, і моментів було більше. В другому таймі команда трішки "підсіла", але по ходу гри, незважаючи на те, що ми втратили "нитку" гри, і пропустили гол, все-таки знайшли в собі сили відігратися - почали грати точніше, що і принесло свій результат.

- Сезон тільки розпочався, які цілі перед командою на чемпіонат? 
- Потрапляння в плей-оф – однозначно! На прес-конференції керівництвом було відзначено і здобуття призового місця, звичайно, ми від цього не відмовляємося, і будемо працювати. Головне за підсумками регулярного розіграшу потрапити у  плей-оф, для чого наразі, потрібно обіграти склад, покращити взаємодію в середині команди і вийти на хороший стабільний рівень.

Михайло Соколовський, воротар "ІнБев/НПУ":

- Хотів прокоментувати гру Сухова. В Олександра дався взнаки довгий період без ігрової практики через серйозну травму - після оперативного втручання був довгий реабілітаційний період. Він сьогодні вийшов, трішки не повезло, по-друге, нерви... Але хлопець сильний, ми будемо його підтримувати, тому він, як і був воротарем №1 в команді, так і буде ним залишатися. Особисто я зі своєї сторони буду робити все можливе, щоб Саша швидше  вийшов на сталий психологічний рівень, щоб в подальшому грати впевненіше.

Віталій Дзюба, капітан "ІнБев/НПУ":

- По-перше, потрібно сказати "спасибі" обом командам за хорошу гру. Було багато боротьби, ніхто не хотів поступатись. Зіграли внічию, я думаю, що це – закономірний результат, хоча в "Урагану" була невеличка перевага. Але ми розібрали цю команду, знайшли слабкі сторони, забили свої м’ячі. За рахунку 3:1 витягли цю гру.

- Розкажіть про початок матчу. "Ураган" забив два швидких м’ячі, але вам вдалося одразу відігратись…
- Ми були готові до такого старту "Урагану". Це було прогнозовано з їх боку. Просто вийшло так, що вони так забили. Десь є помилки Сашка Сухова. Але ми його підтримали. Вийшов Мишко Соколовський, ми забили, і потім все було нормально.

- Ваш гол, після якого зрівнявся рахунок – як він був забитий? Чи були шанси на перемогу, як гадаєте?
- Ми зрівняли рахунок, і це хороший результат для нас. Те, що я забив пенальті – хлопці мені довірили, я, як капітан, взяв відповідальність на себе. Вийшло, що забив.

- У вас молода команда, які задачі ставляться на сезон?
- В нас половина гравців – молоді, а половина – досвідчені. Задачі – виходити на кожну гру та вигравати. У цьому сезоні в нас є шанси зачепитися за медалі та за Кубок України.  

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!