"Ураган" - "Кардинал-Рівне" - 1:2. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів та гравців "Урагану" та "Кардиналу-Рівне" - Максима Павленка, Віталія Бірова, Сергія Піддубного та Михайла Волянюка.

Максим Павленко, головний тренер "Урагану":

- Перш за все, хочу вибачитися перед вболівальниками, перед людьми, які вірять в нашу команду і очікують на значно кращі результати, на значно кращу гру. На жаль, не вдається нам ще досягти такого стану, який би відповідав тих вимогам і завданням, які стоять перед командою. Знову підвела реалізація гольових моментів - створюємо багато, забиваємо мало. А ті голи, які ми пропустили, ми за них попереджали… Насамперед, має бути відповідальність у діях в захисті, а виходить, що без комбінацій нам просто забивають голи…

- Як оцінюєте гру трьох четвірок?

- Намагалися підтримувати високий темп за рахунок змін квартетів, на жаль, не вдалося це зробити. Перша четвірка була нарешті у повному складі, але ту гру, яку продемонстрував і Шотурма, і Зварич, і Цілик… Це їх ставлення до роботи. Дуже важко розраховувати на результат, коли є такі дії, і порушуються елементарні футбольні закони. Будемо переглядати склади четвірок, і боротися до кінця. Опускати руки не потрібно, треба боротися за себе, за честь клубу. Якщо потрібна буде ротація, то вона неодмінно відбудеться. Гравці повинні виходити на майданчик, і розуміти, що вони захищають честь клубу, честь міста. За таким результатом, і таким ставленням, далі це продовжуватися не може. Будемо шукати причини...

Віталій Біров, воротар "Урагану":

-Враження від результату негативні, але гра наче була непоганою. Думаю, вболівальникам сподобалось. Шкода, що не могли реалізувати свої моменти, хоча їх вистачало. Не вистачає трохи реалізації та фарту. А так – наче грали непогано. Так, "Кардинал-Рівне" - хороша команда, але можна її обігравати. Це те, що нам сьогодні не вдалося, хоча можливості були.

-У той момент, коли Ви відбили дабл-пенальті – можливо, мав би бути переламний момент, але цього не сталось…  
-Моя задача була – просто вийти та допомогти команді здобути очки, перемогу. Я старався це зробити, але що зробиш… Не пощастило нам сьогодні.

-Завершилось перше коло, і, на Вашу думку, що потрібно "Урагану", щоб повернути свої високі позиції?
-Що потрібно? Нічого, просто потрібно грати далі, тренуватись так, як ми тренуємось. Повірте, тренування досить насичені. Думаю, все буде добре. Хочу дуже подякувати всім вболівальникам, які прийшли по вболівати. Дійсно відчувається ця енергетика., цей дух вболівальницький. Будемо далі вигравати, будемо старатися.   

Сергій Піддубний, головний тренер "Кардиналу-Рівне":

- Насамперед, зазначу, що гра була рівна. Не можна сказати, що ми були сильнішими за "Ураган", але, можливо, переграли суперника в плані тактики. Коли треба було - ми десь "сушили" гру, моментами "прихвачували", правильно оборонялися. Хоча були епізоди, де ми не "розбиралися", і давали шанси "Урагану", але вони цим не скористалися, вже виходячи зі своїх внутрішніх обставин. Те що ми давали ці шанси, пов’язано з тим, що у нас з’явилися нові гравці, і ще не всі розуміють, що від них хочуть, але це нормальний робочий процес. Яким би не був результат сьогоднішнього матчу, я завжди дивлюся на перспективу. Але однозначно, що повернення Михайло Волянюка - велика допомога команді. Воротар також почав реалізовувати свої аванси. Дай Бог, незабаром Новак стане в стрій, і в нас, думаю, буде потужний колектив.. Тож, в цілому, я задоволений.

- Цей матч став заключним у першому колі "регулярки", які підсумки?
- Зазвичай, ми стартуємо невдало, і так виходить, що наша команда додає вже по ходу чемпіонату. До того ж, постійно доводилося будувати новий склад. Це перший сезон, коли залишилися ключові гравці - Новак, Фаренюк, Мануйленко, Концеба, долучився Валерій Власович, яким не можу натішитися. Це той гравець, який ідеально нам підходить своєю філософією, тими міні-футбольними задатками, які нам потрібні. І таке враження, що він в "Кардиналі" завжди був. Щодо Волянюка, то він завжди вносить свою "родзинку" в гру нашої команди. Тож цей сезон стартували ми непогано, набрали очки. Ще два травмовані гравці, очікуємо на їх відновлення. Маємо надію, що буде ще краще!

Михайло Волянюк, гравець "Кардиналу-Рівне":

- Найкращі враження. Завжди приємно повертатися до рівненського клубу. Адже саме тут я починав грати у футзал на серйозному рівні. А ще приємніше – повертатися у переможному матчі.

- Чи повністю вже адаптувався у "Кардиналі-Рівне"?
- Практично повністю. З тих пір, коли я виступав за рівненський клуб раніше, гра команди дещо змінилася. Десь потрібно мені ще звикати і підлаштовуватися. Але є аспекти гри, де я вже повністю адаптувався. Потрібно працювати ще.

- Як тобі сьогоднішня гра?
- Це футзал. Тут завжди є шанси в обох команд. Вважаю, що "Ураган" незаслужено перебуває на останній позиції у турнірній таблиці. Вони добре грають. Але і ми приїхали до Івано-Франківська лише за перемогою. Перемогли, тому я задоволений. Дякую усім хлопцям і тренеру.

Прес-служба Асоціації футзалу України, за матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ) та офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне" (Рівне)
Фото: НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!