Ураган – Кардинал-Рівне 4:1. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі Івана Скіцка та Мар'яна Пелеха.

Іван Скіцко, головний тренер "Урагану":

- Емоції після матчу двоякі. З однієї сторони, позитивні, бо "Ураган" переміг і здобув три очки. З іншої, ви бачили гру, особливо другий тайм, коли "Кардинал-Рівне" нас переграв. Однозначно, хочу відзначити Віталія Бірова, він - герой матчу, те, що він сьогодні витворяв, його сейви, заслуговує похвали… Є ігри, які виграє воротар, і я визнаю, що саме Віталій приніс для нас ці важливі три залікові бали. Не випадково він є кандидатом в національну збірну.

Є такі моменти, коли команда дуже гарно грає, як, наприклад, сьогодні "Кардинал". Як на мене, це одна з кращих їхніх ігор у цьому сезоні. Натомість, у виконанні "Урагану" - це була найгірша гра, але взяли три очки ми. Це спорт, він нелогічний, несправедливий… 

"Кардинал-Рівне" здивував "fair play" наприкінці матчу. Вони могли спокійно забивати "4 в 2", але поступили дуже по-чоловічому. Я знаю, що "fair play" рано чи пізно обернеться і для них у позитивну сторону. Для мене - це дуже високий показник, команда по суті жертвувала собою, в них теж ситуація непроста, йде боротьба за восьме місце, але вони зробили цей жест, який для нас багато значить.

Щодо самої гри, то я десь очікував, що так буде. Хоча, якщо взяти перші 10 хвилин, то "Ураган" міг визначити долю матчу. При рахунку 2:0 мали нагоду для третього гола, але не реалізували. Потім "Кардинал-Рівне" забив, і ми десь "стушувалися", появилася невпевненість, зникла віра. Але знову ж таки, це заслуга суперника та їхнього головного тренера Сергія Піддубного. Якщо взяти зміст гри, то я був би радий навіть нічиї.

- В чому була сьогодні проблема "Урагану"?
- Найперше, це проблема зі складом - у нас через травми "вилетіли" чотири футболісти. Хоча молодий Василь Кефа зіграв нормально, на рівні, він практично без ігрової практики, і це радує.

Я не хочу шукати виправдання зараз, але цей тиждень був сумбурний - було моє відрядження до Києва, то вечірні тренування, то проблеми з залом. Мені не подобався мікроцикл, і я побоювався, що це відобразитися на грі… В наступних матчах суперники нам такого не даруватимуть. Треба відновитися психологічно, фізично, і рухатися далі.

Мар’ян Пелех, гравець "Урагану":

- Очікували, що буде дуже важка гра, але раді, що перемогли, тому враження - тільки позитивні. "Ураган" піднявся у турнірній таблиці, тому в хорошому настрої будемо готуватися до кубкової гри з "Енергією".

- Ти забив перший швидкий гол. Як вдалося?
- Зіграли, як завжди, на "стовпа", а Василь Кефа віддав хорошу передачу, мені залишалося тільки забити м’яч у порожній кут воріт. 

- Другий тайм був важкий для "Урагану", за рахунок чого вдалося вистояти?
- Ми перетерпіли, а супернику не вдалося реалізувати один-другий момент. "Урагану" пощастило більше…

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!