"Ураган" - "Продексім" - 2:2. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів "Урагану" та "Продексіму" - Максима Павленка та Ігоря Москвичова.

Максим Павленко, головний тренер "Урагану":

- Враження позитивні, для нас ця нічия, мабуть, на рівні з перемогою. Нарешті сьогодні команда продемонструвала самовіддачу, яка потрібна для того, щоб вигравати і здобувати очки. Незважаючи на помилки, на те, що програвали, все-таки зуміли у вирішальний момент за рахунок характеру, бажання, зрівняти рахунок. Шкода, що не реалізували численні створені моменти - і при стандартних положеннях, і при контратаках. Особливо в першому таймі було немало нагод, тому продовжуємо працювати над реалізацією, цього нам ще бракує.

- Що не вдалося?
- Під час матчу підлаштовувалися під тактику суперника, який зустрічав нас на своїй половині, тому позиційна атака має бути ще більш досконалою, щоб проходити такий "насичений" захист. "Продексім" - досвідчена команда, вони використали майже всі свої створені гольові моменти.

- Настільки важко було перебудовувати гру у зв’язку з фолами?
- Попереджали, що у нас п’ять фолів, і не можна фолити, але це запал гри, це молоді гравці. На жаль, нам ще не вистачило тої міцності, стійкості, щоб тримати агресивну гру, але не доводити до порушення. Тим не менше, ми продовжували пресингувати, тому що хотіли зрівняти рахунок, хотіли здобути звитягу. Сподіваюся, що все попереду - з такою самовіддачею, налаштуванням, перемоги обов’язково прийдуть.

- В ігровому епізоді з п’ятим польовим ми нарешті побачили Петра Шотурму на полі, вже можна говорити про його одужання?
- На сьогоднішній день він ще не готовий у функціональному плані, але його досвід, його вміння, бачення майданчика у вирішальний момент таки зіграли ключову роль. Шотурма вийшов і зробив потрібні дії. Маю надію, з наступного тижня ми зможемо вже розраховувати на нього у повному обсязі.

Ігор Москвичов, головний тренер "Продексіму":

- Скажу, що рахунок повністю відповідає грі - непогані моменти мав і "Продексім", і "Ураган", і, в принципі, гольових нагод була десь однакова кількість. Ми побудували гру від оборони, грали "другим номером", віддавши ініціативу супернику. Тактика виправдала себе, до останнього ми вели у рахунку, але гра з п’ятим показала, що десь ми недопрацювали, тому і пропустили гол. Загалом, гра хороша, напруга була до кінця матчу, а це те, що найбільше подобається вболівальникам.

- Важко було знайти підхід до "Урагану"?
- В Івано-Франківську завжди грати важко, хороша атмосфера вболівальників, можна сказати, що "Ураган" - більше "домашня" команда, яка добре показує себе на рідному майданчику. Звичайно, в плані гри було нелегко, але ми побудували таку тактику, яка повинна була принести результат. В цілому, "ключі" до воріт "Урагану" ми знаходили - були хороші гострі контратаки, добре зіграв голкіпер, тому велика заслуга воротаря, що нам забили лише два м’ячі. 

- Все-таки ворота "захищав" не екс-"ураганівець" Кирило Ципун…
- Кирило травмувався на тренуванні, тому вирішили поберегти його здоров’я, для футболіста - це головне. Для Юрія Савенка це вийшов перший бій - він відстояв весь матч, і його грою я задоволений.

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!