Ураган – Сокіл 1:2. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі гравців та тренерів "Урагану" та "Сокола" - Олександра Педяша, Романа Кіндратіва, Максима Павленка та Романа Ковальчика.

Роман Кіндратів, гравець НФК "Ураган" (Івано-Франківськ):

- Романе, які враження після матчу?
- Враження негативні. Ми налаштовувалися на перемогу. Хотіли вдома взяти три очки. Наче вели в рахунку, але десь після забитого гола не знаю, чому гра змінилась. Мали моменти, але не забили. А в наші ворота залетів рикошет. А 400 матчів за "Ураган"… З одного боку – це подія, а з другого – програла команда, ніякої радості я в тому не бачу.

- За рахунок чого Ви вважаєте, що "Сокіл" був кращим?
- Ми мали багато моментів. Просто ми не забили, а вони – забили. От і все. Ніякої переваги там, я вважаю, не було. Єдине, чого нам не вистачило – майстерності при завершенні атак.

- Тепер треба брати три очки у Покровському, у грі з "Титан-Зорею"…
- Я думаю, що перед будь-якою грою треба налаштовуватись на перемогу, віддати всі сили і заробляти очки. І так з’явиться віра. З кожною перемогою більше віра в команду. Вона росте, і легше буде у плей-офф.

Олександр Педяш, гравець СК "Сокіл" (Хмельницький):

- Хочу подякувати нашим хлопцям за другий тайм. По першому тайму скажу, що ми програли його за всіма параметрами. За моментами, за контролем м’яча. Були моменти, звичайно, але дуже мало. У другому таймі за моментами ми навіть трохи переграли "Ураган".

- Які відчуття у Вас були перед матчем? Чекали на перемогу?
- Ми протягом тижня готувались, усе було нормально. Готувались, як до звичайної гри. "Ураган" - сильна команда. Ми два роки поспіль починали з ними чемпіонати, грали у перших турах. За два роки команда піднялась, і з нею завжди важко грати. Навіть коли у нас два роки тому в нас був інший склад, а в "Урагані" була молода команда – ми грали на рівних. Скажу, що команда господарів додала, прийшов новий тренер, і гра у неї з’явилась.

Максим Павленко, головний тренер "Урагану":

- Один забитий гол - замало, потрібно забивати другий, третій… Ми мали достатню кількість гольових моментів, але, на жаль, не реалізували їх. Якби забили більше, то вже не залежали б від одного рикошету, який стався. Далі при нічийному рахунку не змогли вийти вперед, і пропустили другий гол… Загалом, побачили проблеми, над якими будемо працювати.

- Чого не вистачило "Урагану"?
- В принципі, в захисті грали добре, не давали супернику створювати гольові моменти, які він створює завжди, перекривали ті зони, в які команда "Сокіл" старається завжди грати. Тим не менше, не вдалося перемогти, тому будемо працювати, щоб в наступній грі не повторилася поразка.

- У цій грі "Ураган" влаштував би нічийний результат?
- Ні, ми завжди граємо на перемогу… Могли швидше піти п’ятим польовим, але вчотирьох створювали моменти, тому не поспішали з виходом п’ятого. Кутові, аути - це всі стандартні положення, які мають закінчуватися більш якісно для результату команди. На жаль, сьогодні цього не сталося. Але ми працюємо над тим, що покращити цей компонент.

- Як будете налаштовувати команду на останній матч регулярного чемпіонату?
- Всі розуміють, що за два тижні вже починається плей-офф, і для того, щоб продовжити боротьбу за нагороди до ігор  треба підходити, якщо в неоптимальному, то близькому до оптимального стані. Зробимо правильні висновки - добре підготуємося до команди-суперника. Я з оптимізмом дивлюся вперед, і в цій поразці є урок, який треба прийняти.

Роман Ковальчик, головний тренер "Сокола":

- Відразу скажу, що цей поєдинок я б розділив на дві частини - перший і другий тайм. В першій частині ми впрацьовувалися, досить таки не погано грали, але не реалізували моменти і пропустили трішки курйозний гол. Щодо другого тайму, то, як на мене, ми закономірно виграли з рахунком 2:0. Було помітно, що ми грали гостріше, правильніше, що наша команда в деяких аспектах виглядала впевненіше і краще за "Ураган".

- Регулярний чемпіонат практично завершується, в яких кондиціях "Сокіл" перед матчами плей-офф?
- Весь перший етап був практично підготовкою до матчів плей-офф. Старт чемпіонату полягав в тому, що ми набрали багато молодих гравців, які не мали досвіду виступів навіть у Першій лізі. І ми по ходу повинні були грати, заробляти очки, потрапляти у "вісімку" і готуватися до фінальної частини. З першою половиною завдання ми впоралися добре, підтягнули молодих гравців, хлопці - молодці, непогано себе зарекомендували, також покращили рівень гравців, які десь до цього часу були на других ролях, "сколотили" командний рух, відшліфували командну тактику, вже появляється малюнок гри. Далі питання -  як ми зіграємо у плей-офф! Основний аспект - психологічне навантаження на гравців, і як вони з ним впораються.

- Завдання, все-таки, ставляться найвищі перед командою?
- Так, звісно! Ще з початком сезону перед нами ставилося завдання виграти Кубок та чемпіонат. Ми, можливо, не так це розголошували, бо молодий колектив, і багато, хто б не сприйняв…. Ми працюємо, хлопці розуміють, які в нас цілі, і чого вони хочуть.

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!