"Ураган" вийшов з відпустки та розпочав підготовку до сезону

У понеділок, 10 липня, команда "Ураган" повернулася з відпусток і відразу включилася у навчально-тренувальний процес. Перший тиждень підготовки до нового футзального сезону "дракони" проведуть в Івано-Франківську, після чого вирушать на збори у Кароліно-Бугаз, що на Одещині. Останній місяць літа пройде в режимі тижневих мікроциклів, заплановані кілька спарингів та участь у двох товариських турнірах.

Як розповів головний тренер "Урагану" Максим Павленко, перший тиждень стане втягуючим, і футзалісти працюватимуть в режимі одноразових тренувань, котрі проведуть у залі, на піщаному та штучному майданчиках. "Попереду у нас ще медогляд, однак, думаю, що все гаразд, і ми зможемо повністю віддатися роботі та зробити повноцінний крок для основного циклу підготовки", - зазначив Максим Михайлович.

А закладати основи функціональної підготовки "ураганівці" за багаторічною традицією будуть на чорноморському узбережжі - у курортному містечку Кароліно-Бугаз. Саме на Одещині тренування будуть приділені функціональній підготовці команди, тактико-технічним вправам, награванню ігрових четвірок тощо. Також за словами Павленка планують зіграти декілька спарингів. Після повернення додому "дракони" продовжать підготовку в рамках кількох тижневих мікроциклів, під час яких візьмуть участь у традиційних передсезонних турнірах - у Хмельницькому та Львові.

Загалом, на старт підготовки до нового сезону вийшли 17 футзалістів. "Під час літнього міжсезоння ми дещо підсилилися. Спочатку планували, що це будуть гравці збірної України. Однак нам не вдалося домовитися з кількома кандидатами, тож ми зупинилися на перспективних молодих гравцях. Впевнені, що вони складуть конкуренцію тим виконавцям, які вже є в нашій команді", - зауважив Максим Павленко.

"Попереду - цікава робота, тож розпочинаємо підготовку тільки з позитивним настроєм та ентузіазмом. Відразу ж хочу подякувати керівництву "Урагану" в особі президента клубу Олександра Бубена та виконавчого директора Олега Ковальського за організацію поїздки до Італії, на семінар відомих іспанських коучів. Це - надзвичайно корисний для роботи досвід", - підсумував наставник "ураганівців".

"Ураган" у міжсезонні:
10 - 15 липня: втягуючий збір в Івано-Франківську
17 - 30 липня: навчально-тренувальні збори в Кароліно-Бугаз (функціональна підготовка; тактико-технічна підготовка)
3 - 30 серпня: тижневі мікроцикли в Івано-Франківську
17 - 19 серпня: товариський турнір у Хмельницькому (*попередня інформація)
30 серпня - 1 вересня: товариський турнір у Львові (*попередня інформація)

Новий сезон в українській Екстра-лізі стартує 16 вересня. А вже у вівторок, 11 липня, "Ураган" офіційно продовжить співпрацю з трьома старожилами клубу, а також представить трьох новобранців. Підписання контрактів відбудеться у клубному офісі (вул. Чорновола, 7), початок о 12:00.

Нагадаємо, що під час літнього міжсезоння у складі "драконів" відбулися чотири кадрові зміни. Як "вільні агенти" команду залишили Сергій Коваль та Ігор Байдак. За обопільною згодою "Ураган" припинив співпрацю з Антоном Лясковським, який прийняв пропозицію львівської "Енергії", а також Василем Балаником, що відтепер виступатиме в Івано-Франківську за "Візу-Вторму".

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!