«Юні-Ламан» - «Продексім» - 4:4. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів «Юні-Ламана» та «Продексіма» - Сергія Бутенка та Ігоря Москвичова.

Сергій Бутенко, головний тренер МФК «Юні-Ламан» (Одеса):

- Я вважаю, що гра була хорошою. Глядачі, які прийшли на неї, думаю, отримали задоволення. Тому що гра дійсно була «від ножа», і всі боролись: і «Продексім», і ми. Добре вийшло забити одразу два швидких голи, але не втримали перевагу, не змогли її розвинути, хоча були два моменти. Коптєв міг забити третій гол, ще хтось… Взявши «хвилину», «Продексім» швидко відігрався, скориставшись нашими помилками. Десь пересмикнули нас. Добре, що ми знову забили та повели в рахунку. Цей гол додав нам впевненості. Ну, і, звичайно, не пощастило нам у двох моментах. Курйозний гол ми пропустили, і в кінці, коли бив Захарян, м’яч «облизав» дві штанги і не влетів у ворота. Я вважаю, що заслужили ми на очки. Хоч «Продексім» і чемпіон, і команда за підбором гравців сильніша, але до хлопців немає претензій ані по самовіддачі, ані по бажанню, ані по боротьбі. Так, десь «шкутильгає» реалізація, десь ще є помилки позиційного характеру. Але будемо їх виправляти.

Ігор Москвичов, головний тренер МФК «Продексім» (Херсон):

- По грі я можу сказати, що нас не виручили воротарі. Не дуже велика кількість ударів у ствір була, але чотири пропущених м’ячі. Для тих воротарів, які у нас у команді, це неприпустимо. Вважаю, що в основному дії воротарів були невдалими. Тобто, все склалося в таку гру, що довелося починати з 0:2. Звісно, при 0:2 вже дуже важко входити у матч, дуже важко показувати якусь змістовну гру. Наче зрівняли рахунок, зробили його 2:2, але третій м’яч був не те, що необов’язковим – це був провал. І знову пропущений гол вибив команду з ритму. Можу сказати, що команда так і не відійшла після цього пропущеного м’яча. Так, зрівняли, мали перевагу у другому таймі, створювали моменти, але могли наприкінці матчу програти. Тут везіння було на нашому боці, коли нас виручили дві штанги. Що можу сказати? Вважаю, рахунок по грі. Для глядачів, я думаю, це було цікаво. Моментів було дуже багато. Хотілося забити на один м’яч більше, ніж «Юні-Ламан», але це футбол. Життя триває, будемо розбирати гру, помилки та рухатись далі.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!