Кубок Водяна: став відомий склад учасників

Став відомий склад учасників Кубка на призи Заслуженого тренера України Валерія Івановича Водяна: з 22 по 24 липня трофей розіграють вісім команд.

Екстра-ліги представлять чотири клуби: срібний призер останнього чемпіонату, харківський «Локомотив»; четверта команда чемпіонату, хмельницький «Сокіл» (до червня клуб носив назву «Спортлідер+»); чвертьфіналісти Екстра-ліги івано-франківський «Ураган» і «Титан-Зоря» з Покровського.

Ще одна команда, «Uni-Laman» (Чорноморськ), за підсумками минулого сезону завоювала бронзові медалі Першої ліги чемпіонату України, і з нового сезону підопічні Сергія Бутенка також будуть грати в Екстра-лізі. Одеський «Епіцентр К Авангард», очолюваний Павлом Ардаковским, завоювавши срібні медалі чемпіонату міста і дійшовши до фіналу Кубка Одеси, восени також планує підвищитися в класі і почати боротьбу в Першій лізі чемпіонату України. Також готується до дебюту в Першій лізі команда «М'ясна традиція» (Дніпро), яку тренує Дмитро Камеко.

Традиційно амбітний одеський колектив «ПСВ» з Сергієм Таранчуком і Костянтином Недолуженко в минулому сезоні не потрапив у призери міського чемпіонату, проте в новому сезоні команда ставить перед собою максимальні завдання.

Статус міжнародного Кубок на призи В. І. Водяна отримає, оскільки приїдуть до Одеси гості з сусідньої Молдови – команда «IPA», переможець і призер багатьох міжнародних турнірів серед поліцейських, яка буде підсилена гравцями чемпіонату Молдови з футзалу.

Розіграш міжнародного Кубка на призи Заслуженого тренера України в. І. Водяна пройде в одеському спорткомплексі СКА з 22 по 24 липня. Початок ігрових днів в 10:00.

Весь список учасників: «Локомотив» (Харків), «Сокіл» (Хмельницький), «Ураган» (Івано-Франківськ), «Титан-Зоря» (Покровське), «Uni-Laman» (Чорноморськ), «Епіцентр К Авангард» (Одеса), «М'ясна традиція» (Дніпро), «ПСВ» (Одеса), «IPA» (Молдова).

За матеріалами сайту «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!