Едуард Босенко: «Попереду ще дуже багато роботи!»

Президент МФК «АРПІ Запоріжжя» Едуард Босенко напередодні старту домашнього турніру на «Кубок Губернатора» дав інтерв’ю клубній прес-службі.

- Для нашого клубу цей рік є особливим, адже у вересні ми відзначаємо своє десятиріччя. Приємно, що саме у ювілейний рік ми входимо у новий, цікавий та важливий етап історії «АРПІ». Завдяки значній допомозі керівництва ЗОАМФ ми отримаємо чудову нагоду повернути великий футзал до Запоріжжя. І це наше головне завдання. Стосовно майбутнього турніру, то передусім хочеться показати вболівальникам рівень команд, котрі грають в «еліті» та перевірити свою команду на цьому рівні.

- Чи визначилися у тренерському штабі «АРПІ» з основним складом, котрий буде представляти Запоріжжя у Першій лізі національного чемпіонату?
- На сьогодні визначились майже на 90 відсотків. Лишаються лише штрихи до загальної картини заявочного списку. Думаю, як раз після завершення «Кубку Губернатора» все проясниться остаточно.

- Наскільки вас влаштовує представництво ігрових колективів, котрі будуть задіяні у майбутньому турнірі?
- Дуже сильний склад. «ХІТ» - переможець регулярного чемпіонату країни в Екстра-лізі, «Юні-Ламан» і «Титан-Зоря» - клуби з амбіціями, команди, які також беруть участь у вітчизняному елітному дивізіоні. Переконаний, що багато хто з українських клубів хотіли б бачити такі команди у себе в гостях в якості суперників.

- Питання, котре передусім цікавить багатьох запорізьких прихильників зального футболу – які цілі та завдання ставите перед своїм суттєво оновленим колективом у новому сезоні?
- Плани найбільш амбіційні – вигравати Першу лігу. Це складне завдання, над виконанням котрого варто потрудитись усьому персоналу клубу. Сподіваюсь, що у нас все вийде!

- Наскільки змінилась гра команди після зміни головного тренера? Принаймні, за той стислий час з моменту приходу Олега Зозулі, чи бачите якість позитивні моменти?
- Думаю, що ми зробили крок вперед. Звичайно, Олегові Олександровичу ще доведеться виконати великий обсяг роботи. Але, вже зараз помітно, що команда зробила впевнений крок у профпідготовці. Особливо хочу відмітити зміни у підході до тренувального процесу і тонку реакцію та зміни у ході гри. За моїм переконанням – це два дуже важливих моменти. Скажу більше, іноді ловлю себе на думці, що деякі речі зробив би так само, адже досить тривалий час працював у якості граючого тренера команди. Отже, поки все йде нормально.

- Наостанок розмови хочеться дізнатись – чи ставите ви перед своїми гравцями завдання перемогти у майбутньому турнірі будь якою ціною?
- Такого завдання ніхто не ставить. Ми має наміри показати якісну гру, апробувати на незнайомих, і головне, сильних суперниках, деякі заготовки та порадувати вболівальників гідним результатом. Місцеві прихильники футзалу добре знаються у тонкощах цієї гри, тобто розуміють - команди до нас завітають рівневі, і нам багато чому доведеться у них повчитись. З нетерпінням чекаємо початку турніру та сподіваємось, що запоріжці допоможуть нам власною підтримкою!

За матеріалами офіційного сайту Запорізької обласної Асоціації футзалу

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!