Ігор Калінін: Підготовка до Кубку Водяна йде за планом

Організатор Кубка на призи В. І. Водяна, Ігор Михайлович Калінін, розповів про те, як в Одесі вдалося запланувати такий масштабний представницький турнір.

- В принципі, основні питання вже вирішені. Залишилось доопрацювати деякі нюанси, пов'язані з розважальними моментами та нагородженням команд. А так – все за планом.

- Чи всі команди приїдуть на турнір? Ніхто не підведе, не буде якихось накладок?
- Деякі команди вже приїхали до нас у регіон та проходять збори, завершальним етапом яких буде наш турнір. Інші прибувають 21 липня, і вже на наступний день вони будуть готові вступити в боротьбу за трофей.

- Як вдалося зібрати такий значний склад учасників?
- Особливої роботи це не склало. У нас вже є досвід, і ми маємо, в першу чергу, нормальні робочі відносини з керівниками клубів, з якими разом і обговорювали всі питання.

- А були ще бажаючі відвідати турнір?
- Чесно кажучи, я і сам не очікував, але довелося відмовити чотирьом командам, так як просто не було ігрового часу, щоб розширити змагання.

- Якщо не секрет, кому відмовили?
- Особливого секрету немає, але не хотілося б озвучувати назви команд, щоб нікого не образити. Скажу так, що це були чемпіони ближнього зарубіжжя і ряд вітчизняних команд.

- Які арбітри працюватимуть на Кубку?
- До нас приїжджає арбітр ФІФА Олег Іванов, арбітр Екстра-ліги Ігор Овчинніков, а також арбітри Першої ліги Станіслав Ключник та Олександр Максименко. Крім того, на іграх будуть працювати наші місцеві арбітри: Євген Гордієнко, якого вже запрошують до матчів Екстра-ліги, Михайло Епутатов та Олександр Ткач з Чорноморська. Спостерігачем арбітражу запросили Юрія Дмитровича Веремчука – голову суддівського комітету Асоціації футзалу України.

- Коли і як буде проведено жеребкування турніру?
- У середу, 20 липня, в офісі ФМФО зберуться організатори Кубка на призи В. І. Водяна і ті представники команд, які забажають і зможуть на ньому присутніми, його початок о 12:00. Безпосередньо проведення жеребкування довірено сина Валерія Івановича – Ярославу Водяну. «Сіяні» за рейтингом команди, які ми розкидаємо в п'ять кошиків – по два клуби в кожну. Далі шляхом жеребкування сформуються дві групи по п'ять команд у кожній.

- За яким принципом будуть розподілені призові місця?
- Команди зіграють у групах в одне коло, після чого переможці «квінтетів» розіграють головний фінал, другі місця зустрінуться в матчі за третє місце, а треті місця груп – у поєдинку за п'яте місце турніру.

- Як плануєте висвітлювати Кубок?
- Насамперед зазначу, що ми плануємо проведення онлайн-відеотрансляції матчів турніру. В іншому ж, освітлення традиційне для сайту «Футзал Одеси». Тобто, звіти про кожній грі, фотографії з усіх матчів, інтерв'ю і флеш-інтерв'ю після поєдинків. Обіцяю, що буде цікаво.

- Щось додасте по турніру? Якісь побажання учасникам і вболівальникам?
- В першу чергу, бажання одне – щоб всі отримали масу позитивних емоцій від турніру. Найголовніше – без травм, а тренерам – побільше їжі для роздумів перед стартом нового сезону. Ну, і нехай переможе найсильніший!

За матеріалами сайту «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!