Олександр Хурсов: «Розраховуємо на комфортну перевагу у рахунку після домашнього матчу з «Яско»

Головний тренер миколаївського «ДЕ ТРЕЙДИНГ» Олександр Хурсов розповів про шлях команди у Кубку України та майбутні амбіції.

 Як оціните суперника на стадії 1/4 фіналу?

– «Яско» дійшов до чвертьфіналу, тож ми дуже серйозно ставимося до цього суперника. Звичайно, якщо оцінювати жереб, то це не команда Favbet Екстра-ліги, тож, такий варіант є більш прийнятним. Підходимо до майбутніх протистоянь у штатному режимі.

–​ Кого з суперників на попередніх стадіях ви б відзначили?

– Нам доволі легко вдалося подолати перший та другий попередні етапи. Натомість, більше зусиль довелося докласти в 1/8 фіналу. У Києві нам було дуже непросто грати з командою «Manzana-2TK». Все ж таки, час-від часу складно переходити з маленького залу у великий. Окрім того, цей суперник є одним з лідерів у столичному футзалі. Тож, однозначно, виділю саме їх.

 Кубок України – це шанс для команд з нижчих за рангом дивізіонів зіграти з представниками Favbet Екстра-ліги. Тим не менш, на вашому шляху таких суперників не виявилося. Як вважаєте, це добре чи погано?

– Так випав жереб. Докладемо усіх зусиль, щоб пройти далі, і зіграти з командами Favbet Екстра-ліги у Фіналі Чотирьох.

 У порівнянні з минулим сезоном ви краще виступаєте у Кубку України. Як вважаєте, з оновленим складом команда зробила крок вперед?

– Я вважаю, що трохи переформатувалася концепція нашої гри. Перша ліга стала трохи слабшою, оскільки «Food Centre-СумДУ» підвищився у класі, а такі команди як «Віза-Вторма», «Епіцентр К-Таїрова» та «Атлетик» припинили свою участь у чемпіонаті. На жаль, цьогоріч таких суперників немає. Щодо Кубка України, то минулоріч ми лише зібрали команду, і поступилися «Viva Cup» на стадії першого попереднього етапу, хоча за хвилину до завершення перемагали з необхідним рахунком.

 До команди було залучено низку гравців з досвідом виступів в елітному дивізіоні. Чи маєте амбіції спробувати свої сили у Favbet Екстра-лізі у найближчому майбутньому?

– Звичайно, такі амбіції є. «ДЕ ТРЕЙДИНГ» дуже цього хоче. Я вже зазначав у попередніх інтерв’ю, що зараз ми шукаємо варіанти, які будуть зручними для команди та можливостей керівництва для того, аби Favbet Екстра-лігу поповнив представник Донеччини.

– Матч проти «Яско» ви проводитимете у Сєвєродонецьку. Днями команда зіграла у місцевому Льодовому палаці контрольний матч проти «Щита». Встигли призвичаїтися до залу?

– Можу відверто сказати, що коли ми заходимо до стандартного залу – це наче інший вид спорту. Відчуття зовсім інші. Це Льодовий палац, який має великий простір, окрім ігрового майданчика. Звичайно, його покриття залишає бажати кращого, але у порівнянні з тим, що ми маємо у Слов’янську – для нас це є кроком вперед. Ми провели тут декілька тренувань, зіграли товариським поєдинок з сєвєродонецьким «Щитом», в якому перемогли з рахунком 6:1. Також команда вже встигла провести передматчеве заняття. Розраховуємо на комфортну перевагу у рахунку після домашнього матчу з «Яско».

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!