«Альтернатива» - «Анреал-ATRIX» - 2:0. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів «Альтернативи» та «Анреал-ATRIX» - Миколи Костенка та Максима Онуфрієнка.

Микола Костенко, головний тренер «Альтернативи»:

- Ми готувалися до початку Кубка України, бо це серйозний турнір. Розуміємо, що будуть сильні суперники. На жаль, не все, що ми запланували на сьогоднішню гру, вдалося втілити у життя. Ми ще не зовсім готові функціонально і нас не вистачає на два тайми по 20 хвилин «чистого» часу. Але ми готуємося у тренувальному процесі і в сезон повинні увійти нормально.

- Ви розбирали гру суперника? Адже це команда з Першої ліги чемпіонату міста і у минулому сезоні ви з ними не зустрічалися.
- Так, ми з ними не перетиналися, але я переглянув декілька ігор. У них грають навчені і кваліфіковані гравці, тому у нас не було шапкозакидальницького настрою. Ми розуміли, що команда просто так у Кубок України не заявлялася б. Тому ми підійшли максимально відповідально і професійно, розібрали їхніх гравців.

- Вчора ввечері ви зіграли важкий матч з броварським «Атлетиком», а вже сьогодні зранку гра на Кубок. Як команді вдалося так швидко відновитися?
- У нас в обоймі 14 чоловік і тому ми сьогодні зіграли не у чисті дві четвірки, а грало більше людей. Я намагався рівномірно розподілити навантаження і вчора, і сьогодні. Проте все одно навіть по сьогоднішній грі було декілька моменті, де нас функціонально не вистачало – втрачали концентрацію, десь не добігали назад, тому є ще над чим працювати. Ну а грати дві гри поспіль – це нормально. Нам всім футзал подобається, тому ми приходимо і граємо із задоволенням. Зараз тільки початок сезоні і якогось супернавантаження ще не було.

- З керівництвом обговорювали якісь завдання на Кубок? У планах пройти якомога далі чи просто показати себе?
- Ми всі максималісти, тому завжди ставимо максимальні завдання. Коли ми заявляємося в якийсь турнір, то хочемо боротися за найвищі місця. До кожної гри ми підходимо окремо, розбираємо суперника, тому у нас немає такого, щоб пройти кудись далі. Завдання – боротися за Кубок і за чемпіонство, адже ми завжди боремося за перше місце.

Максим Онуфрієнко, головний тренер «Анреал-ATRIX»:

- Наша команда грає ще з 2002 року, виступала у Другій лізі, тому подібних важливих ігор у нас було багато, але сьогодні був новий етап у нашій історії. Я сподіваюся, що ми будемо рухатися тільки вперед, завдяки нашим президентам, які постійно спонсорують нас і вимагають результату.

Що ж до матчу, то ми грали з напрочуд сильною і грамотною командою, яка відзначається своєю дисциплінованістю завдяки своєму дуже сильному тренерові Миколі Костенку. Хочу зазначити, що в таких іграх набувається досвід. Думаю, що все буде добре і ми рухатимемося вперед. Хотілося б подякувати організаторам і арбітрам, які сьогодні професіонально відсудили. Також сподобалася атмосфера у залі.

- Ви готувалися до цього матчу? Вчора «Альтернатива» відіграла матч проти «Атлетика» і можливо за рахунок високого темпу можна було б нав’язати їм свою гру чи клас суперника дався взнаки?
- Клас класом, але фізично ми не готові. Команда зібралася не так давно і у нас лише по два тренування на тиждень. Це було видно, оскільки в першому таймі ми грали майже на рівних, а у другому сильно «підсіли». Нам не вистачає лави запасних. Сьогодні було лише 12 чоловік. Будемо підтягувати команду і фізично, і тактично.

- Чи побачимо ми вас у Кубку України в наступному сезоні?
- Ми зараз граємо у Кубку відкриття на міському рівні, виступатимемо у чемпіонаті Києва. Будемо рухатися вперед, бо інших завдань немає. А щодо подальших виступів у Кубку України, то якщо керівництву сподобається наша гра, ми однозначно їх продовжимо.

За матеріалами офіційного сайту Федерації футзалу Києва

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!