Делівері – Віза-Вторма 3:2. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчевий коментар гравця одеського «Делівері» Михайла Беляєва після першого матчу другого етапу Попереднього раунду Кубка України, в якому одесити переграли івано-франківську «Візу-Вторму» з рахунком 3:2.

- Вітаємо з перемого. Програли перший тайм. Показали характер, виграли…
- Дякую. Нарешті проявили характер, а то весь час граємо внічию. У цій грі наша команда зібралась. Втратили під час гри Тараса Рибака, який отримав серйозну травму, Женя Данилейко травмований. Нічого, є люди, які на заміні чекають свого шансу. Цей шанс їм був наданий. Я думаю, що вони ним скористалися, особливо у другому таймі. Так що, буде важкий матч-відповідь. Я думаю, що там футболу не буде, а буде саме битва, бій, тому що судячи по характеру першої гри гості завели суддів, завели нас. Гра була в’язкою. Суперник нав’язав нам цю гру. Цей балаган, який був влаштований за допомогою суддівства… Я сам скільки років граю, давно не бачив такого, щоб так судили. Навіть не судили. Нам не потрібні червоні картки, жовті, фоли. Ми хочемо просто грати у футзал для глядачів. А у цій грі вийшов не футзал, а емоції. Вони всіх завели. Судді незрозуміло, що насвистіли. Я навіть сам у шоці. Просто у шоці від того, що було на майданчику. Туди не дають, сюди дають, і навпаки. Виходить, що ця гра перетворилася просто у м’ясорубку. А в ній дуже складно грати. Футзалу немає, а є просто характер. Але я дуже радий, що ми його проявили, все-таки перемогли. Туди поїдемо і будемо грати, як зазвичай, на перемогу. М’яч у запасі є, а там – як вийде. Це Кубок, і зараз усі команди на цій стадії рівні. Дай Бог, щоб вийшло.

- Могли забити і четвертий гол – мали хороший момент…
- Могли забити четвертий гол, але вже підсіли наприкінці. Суперник підсів, і ми підсіли. У нас лава недовга, і франків ці, я дивився, теж приїхали двома четвірками. Так що, важко. Я ж кажу: багато сил було витрачено на емоції. 3:2 – теж рахунок. Гневити Бога не можна, тому що за рахунку 0:2 ми думали вже про інше. Виграли 3:2, і дай Бог, щоб там втримали цей рахунок.

На жаль, представники ФК «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) відмовилися від інтерв’ю.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!