Кубок України: анонс матчів-відповідей 1/4 фіналу

11 березня відбудуться повторні матчі 1/4 фіналу Кубку України. Враховуючи той факт, що не всюди все ясно, і ще не зовсім зрозуміло, яким все-таки буде склад учасників «Фіналу чотирьох», можна сказати, що кожний з матчів буде дуже інтригуючим. Можливо, навіть будуть сенсації.

У цьому розіграші Кубку України вже була ситуація, коли команда, яка була явним фаворитом і після першого поєдинку мала високі шанси на прохід у наступну стадію, несподівано програвала. Мова йде, звичайно, про двобій «Епіцентра К3» з «Юні-Ламаном». Але тут ситуація трохи інша. «Сокіл», в принципі, створив собі непогані умови для виходу в «Фінал чотирьох». Але у той же час немає сумнівів у тому, що «Катеринославхліб» ще скаже своє вагоме слово. Чи вистачить цього для того, щоб вибити хмельничан? Поки що це питання залишаємо без відповіді. Але у той же час буде цікаво подивитись на стратегію гостей. Чому? Тому що в них наразу буде кожний матч як плей-офф. Про матч-відповідь 1/4 фіналу Кубку України ми казати вже не будемо. Але попереду у дніпровців матчі плей-офф Другої ліги. Тому, можливий такий варіант, що «пекарі» будуть через цей поєдинок готуватись до важливих для себе поєдинків у Другій лізі (тим більше, суперник там буде зовсім не подарунок). Проте, як би там не було, а ми все-таки очікуємо на боротьбу в цьому протистоянні, не дивлячись на різницю команд у класі.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Катеринославхліб» (Дніпро)
11 березня 2017 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції – 13.00.
Арбітри: Г. Гора (Київ), Орест Дуцяк (Дрогобич), Д. Божко (Хмельницький)
Хронометрист: М. Куцак (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)
Перший матч – 4:1

«Юні-Ламан» у Чорноморську спробує зробити таке ж саме диво, яке зробила футбольна «Барселона» у матчі Ліги чемпіонів проти «ПСЖ». А що? Підопічним Сергія Бутенка теж треба не тільки відіграти чотири м’ячі, а і виграти як мінімум з рахунком 5:0. І бажано не пропускати. І чорноморці також гратимуть вдома. Можливо, приклад «Барси» надихне «помаранчевих» на маленький спортивний подвиг. Але не будемо забувати, що «Барселона» та «ПСЖ» - рівні за класом команди. А от «Юні-Ламан» все-таки поступається у класі «Титан-Зорі». Тому, одного бажання тут буде мало. Треба, щоб «Юні-Ламану» ще і пофартило добряче. І тільки тоді у представників Одещини будуть шанси пройти команду з Покровського.  

«Юні-Ламан» (Чорноморськ) – «Титан-Зоря» (Покровське)
11 березня 2017 року. Чорноморськ. Палац спорту «Юність» - 13.00.
Арбітри: Д. Куций (Харків), П. Кравцов (Рівне), О. Ткач (Чорноморськ)
Хронометрист: Є. Докучаєв (Чорноморськ)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)
Перший матч – 1:5

Після того, як «Кардинал-Рівне» мінімально програв у Харкові, шанси на прохід підопічних Сергія Піддубного трохи зросли, хоча «Локомотив» і досі вважається фаворитом пари. Але у радних стінах «кардинали» цілком реально можуть створити проблеми «залізничникам». Тим більше, матч харків’ян проти «ЛТК/ІНБев/НПУ» показав, що оборона слобожанці далеко не безгрішна. Рівнянам треба забути, що їм достатньо виграти з рахунком 1:0, і вони потраплять у «Фінал чотирьох». Їм просто треба зіграти так, як вони це зробили у Харкові. І тоді результат прийде. А от харків’янам, мабуть, доведеться більше грати під тиском, тому що невихід «Локо» до «Фіналу чотирьох» може бути розцінений як провал. Тому, психологічна перевага в такій ситуації теж має бути на боці господарів майданчику. І не забуваємо, що це – кубковий двобій, тому тут можливо все.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Локомотив» (Харків)
11 березня 2017 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00
Арбітри: Л. Жиронкін (Київ), О. Сидорук (Вінниця), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)
Перший матч – 4:5

Найголовніше питання всього чвертьфінального кубкового дня: чи зможе «Енергія» зробити диво і вийти до «Фіналу чотирьох»? Для того, щоб це диво сталось, підопічним Валерія Легчанова треба перемогти з рахунком 2:0. До того ж, прикмета свідчить, що «Енергія» завжди ставала володарем Кубку України, якщо на одній зі стадій вигравала у своїх принципових суперників з «Урагану». Нагадаємо, що у 1/8 фіналу «енергетики» переграли саме «драконів». Але у той же час у львів’ян буде суперник, який за останній час вже став для них незручним. До того ж, «ХІТ» гратиме вдома. І це лише ускладнює задачу «зелено-білих». Втім, галичанам до труднощів не звикати, і вони готові знову продемонструвати свій знаменитий кубковий характер.

«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів)
11 березня 2017 року. Київ. Спорткомплекс ЦСКА – 14.00.
Арбітри: О. Фесенко (Харків), О. Білащенко (Чернігів), М. Чубінський (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне) 
Перший матч – 2:1

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!