Кубок України: анонс перших чвертьфінальних матчів

24-25 лютого будуть зіграні перші матчі стадії 1/4 фіналу розіграшу Кубку України сезону 2017/2018 р. р. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих поєдинків.

Перед першим кубковим протистоянням між «Продексімом» та «Ураганом», яке відкриє програму чвертьфінальних двобоїв, варто, мабуть, одразу згадати останнє побачення цих команд у Херсоні. Тоді «дракони» реально могли здобути перемогу над чинними чемпіонами України. Однак, херсонці змогли схилити шальки терезів на свою користь, і тоді, як ми пам’ятаємо, івано-франківські футзалісти ще більше «посилили» свої не дуже хороші позиції у боротьбі за плей-оф. Але останнім часом гра «Урагану» стала більш злагодженою, і у цієї команди з’явились реальні шанси пробитися у «постсезонку». А поки що підопічні Максима Павленка мають сконцентруватися на матчі 1/4 фіналу Кубку України. Перш за все, права на реванш ніхто не відміняв, тому прикарпатці будуть робити все для того, щоб довести «мельникам», що та поразка у рамках чемпіонату України була прикрою випадковістю. Однак, і «Продексім» серйозно налаштований на гру з «Ураганом». Тим більше, вони гратимуть вдома, і це дає їм привід сподіватись на хороший результат за підсумками першої гри.  

«Продексім» (Херсон) – «Ураган» (Івано-Франківськ) «Енергія» (Львів)
24 лютого 2018 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 13.30.
Арбітри: Р. Лутій (Київ), М. Слободянюк (Вінниця), С. Черноусов (Херсон)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

Здавалося б, лише нещодавно «ІнБев/НПУ» та «Енергія» зустрічались у рамках чемпіонату України. І, мабуть, обидві команди дуже добре пам’ятають ту гру на паркеті житомирського ФОКу. Однак, тепер «пивоварам» та «енергетикам» доведеться переписати історію очних зустрічей. Цього разу – в рамках Кубку України. Хоча, безумовно, підопічні Валерія Легчанова будуть прагнути взяти реванш за поразку в передостанньому турі регулярного чемпіонату Екстра-ліги. Але ж і «ІнБев/НПУ» зовсім не проти ще раз виграти у львів’ян. Тому, можна не сумніватись, що ці обставини вже зроблять це чвертьфінальне кубкове протистояння одним з найцікавіших та найінтригуючих. І боротьба в цій дуелі (принаймні, її першій частині) буде тривати до останніх секунд. Тобто, так само, як це було в матчі Екстра-ліги.

«ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ) – «Енергія» (Львів)
25 лютого 2018 року. Житомир. ФОК – 12.00.
Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), С. Подворний (Хмельницький), М. Подраний (Житомир)
Хронометрист: А. Загоруйко (Житомир)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

У Запоріжжі претентент на підвищення до Екстра-ліги, «АРПИ Запоріжжя», зустрінеться з міцним середняком українського елітного дивізіону – «Кардиналом». Але якщо подивитись на склад господарів, то можна сказати, що вони як мінімум не поступаються «кардиналам». Тому, можна сказати, що цей поєдинок точно не буде поступатися за своїм рівнем будь-якому матчу Екстра-ліги. Принаймні, знаючи рівень обох команд, можна на це сподіватись. Звичайно, гравці «АРПИ Запоріжжя» будуть робити все для того, щоб на рідному майданчику не тільки дати бій рівнянам, а і спробувати виграти. Тим більше, у них для цього все є. Але водночас не будемо забувати, що «Кардинал-Рівне» є такою командою, яка здатна полоскотати нерви будь-якому супернику. Тому, підопічні Сергія Піддубного, вочевидь, гратимуть так, щоб питання володаря путівки до «Фіналу чотирьох» від цієї пари вирішилось не у Запоріжжі, а у Рівному.

«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
25 лютого 2018 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 13.00.
Арбітри: С. Черноусов (Херсон), С. Ключник (Миколаїв), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: В. Бєляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ)

У столиці України вболівальники можуть двічі насолодитися київськими дербі. Перше з них відбудеться 25 лютого, і там номінальним господарем буде «Альтернатива». Однак, навряд чи можна очікувати, що статус номінального господаря допоможе в першому чвертьфінальному поєдинку підопічним Миколи Костенка. Тому що «RED» не налаштований на те, щоб бути андердогом у цьому протистоянні. А раз так, то на нас має чекати цікава битва у спорткомплексі КПІ. Щоправда, не будемо забувати, що це буде лише перша частина двохматчевої дуелі «біло-зелених» та «червоних». Але якщо комусь з цих двох представників Києва фортуна більше усміхнеться вже у першій грі, то це буде вагомий крок до «Фіналу чотирьох». Втім, дербі – це завжди непередбачувані поєдинки, тому будемо від столичного протистояння чекати саме цього – непередбачуваності.   

«Альтернатива» (Київ) – «RED» (Київ)
25 лютого 2018 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 13.15.
Арбітри: О. Білащенко (Чернігів), В. Дзюра (Рівне), Г. Гора (Київ)
Хронометрист: Д. Андрусь (Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Продексім» (Херсон)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!