Кубок України: анонс перших матчів 1/4 фіналу

«Титан» (Покровське) – «Манзана» (Київ)
16 лютого. смт. Покровське. СК «Юність». 12:00. LIVE: Facebook та Youtube АФУ

До чвертьфіналу Кубка України цьогоріч кваліфікувалися два аматорських колективи. Один з них – столична «Манзана» першим розпочне боротьбу за перепустку до Фіналу Чотирьох.

На попередній стадії підопічні Віталія Мельника здолали чинного володаря цього трофея – львівську «Енергію. Після поразки у Львові – 1:3, кияни розгромили суперника з результатом 6:1 на паркеті столичного спорткомплексу ЦСК ЗСУ, яскраво подолавши попередню стадію.

У свою чергу, покровці двічі на класі здолали тиврівський «Володимир» і також сповнені бажання потрапити до фінальної стадії турніру. Минулоріч команді з Дніпропетровщини це завадив зробити «Ураган», зупинивши її шлях на стадії 1/8 фіналу. Безперечно, столичні футзалісти сповнені бажанням знову не пустивши «титанівців» до півфіналу. Однак, підопічні Богдана Свірідова, які ставлять максимальні завдання на цей турнір, однозначно будуть проти.

 «Сокіл» (Хмельницький) – «Food Centre-СумДУ» (Суми)
16 лютого. м. Хмельницький. СК ГУНП. 12:00. LIVE: Youtube 

Однозначно, надзвичайно цікавим буде протистояння між підопічними Романа Ковальчика, які нині посідають сьому сходинку в Екстра-лізі і команди Сергія Песоцького, яка претендує на потрапляння до елітного дивізіону, перебуваючи на третьому місці у Першій лізі.

На попередній стадії сумчани продемонстрували, що і у протистояннях з представниками Екстра-ліги вони виглядають досить потужно, здолавши за підсумками двох зустрічей «АРПИ Запоріжжя».

Водночас, хмельничани у непростому двобої виявилися сильнішими за харківський «Viva Cup». Тож, зараз обидвом командам потрібно буде вкотре продемонструвати свої найкращі якості, аби наблизитися ще на крок до омріяного трофею.

«Продексім» (Херсон) – «Альтернатива-Сервіт» (Київ)
16 лютого. м. Херсон. СК ДЮКФП. 15:30. LIVE: Youtube АФУ

Команда Хаві Родрігеса надзвичайно легко подолала 1/8 фіналу Кубка України, не відчувши належного опору від об’єднаної команди з Житомира та Києва – «ІнБев/НПУ».

У свою чергу, як і свої земляки з «Манзани», підопічні Миколи Костенка здолали представника Екстра-ліги з рахунком 6:1 у домашньому матчі. Однак, ним став «Епіцентр К-Авангард». Матч-відповідь в Одесі завершився поразкою киян – 1:2, але навряд вони цьому сильно засмутилися, оскільки їм вдалося зробити крок до повторення минулорічного результату – Фіналу Чотирьох.

Наступною перепоною на шляху столичного колективу є чинний чемпіон Екстра-ліги. Під орудою іспанського наставника «мельники» видали чотириматчеву переможну серію. Втім, тиждень тому саме у Херсоні вони не зуміли здолати «АРПИ Запоріжжя», завершивши поєдинок з результатом 1:1. Втім, чи зможе «Альтернатива-Сервіт» продовжити серію «Продексіма» без звитяг або ж клуб з Півдня України знову вийде на тріумфальний шлях. Дізнаємося вже завтра.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ)
16 лютого. м. Івано-Франківськ. КФВ. 16:00. LIVE: телеканал «XSPORT»​, Facebook та Youtube АФУ

Останньою серед чвертьфіналістів у бій вступить єдина пара, яка складається винятково з представників Екстра-ліги. До того ж, нині команди посідають першу та другу сходинки відповідно.

Попередню стадію обидва клуби подолали без особливих проблем. Підопічні Дмитра Шувалова двічі здолали «Кардинал-Рівне», натомість, колектив Максима Павленка в івано-франківському дербі двічі виявився сильнішим за «Візу-Вторму».

Минулого сезону кияни вилетіли з національного кубка на стадії 1/8 фіналу, поступившись «Продексіму» за сумою двох матчів. У чвертьфіналі на «мельників» чекав «Ураган», який після нічиєї у Херсоні розгромив їх на власному паркеті з результатом 7:1. Однак, за крок до трофею «дракони» були змушені зупинитися, поступившись «Енергії» у фіналі.

Обидва опоненти є прямими конкурентами в Екстра-лізі, тож, кожна з команд вкотре спробує довести, що вона є сильнішою за результатами двох чвертьфінальних поєдинків Кубка України.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!