Кубок України. «Фінал чотирьох». Анонс півфіналів

22 та 23 квітня у київському спорткомплексі КПІ відбудуться матчі «Фіналу чотирьох» Кубку України. У перший ігровий день будуть зіграні півфінальні поєдинки, анонс яких і презентує прес-служба Асоціації футзалу України.

Перший півфінальний поєдинок буде цікавим з багатьох причин. Нинішній «Локомотив», як усім відомо, трохи змінив склад на початку сезону, а наставник харків’ян Роман Ковальчик став більше підпускати молодих гравців – переважно вчорашніх дублерів. Що стосується «Сокола», то Роман Ковальчик відомий своєю працею саме з молодими виконавцями, які голодні до перемог. І цей голод молоді «соколята» прагнутимуть показати у поєдинку з «Локомотивом». Теоретично «Локо» є фаворитом у цій парі. Але «Сокіл» вже перемагав у цьому сезоні чинних володарів Кубку України. І це означає, що Роман Ковальчик знає, як перемогти «залізничників». Для самих же слобожанців це черговий тест на міцність. Ми вже у плей-офф Екстра-ліги за підсумками чвертьфінальної серії плей-офф побачили, що нинішній «Локомотив» багато на що здатний. Але кубковий півфінал – це трохи інша стратегія. Тому, цікаво подивитись на те, як харків’яни проходитимуть цей тест і наскільки вони готові захищати звання чинних володарів Кубку України.  

«Сокіл» (Хмельницький) – «Локомотив» (Харків)
22 квітня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 12.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Кухарь (Кривий Ріг), О. Сидорук (Вінниця)
Хронометрист: Л. Жиронкін (Київ)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)

Столичний «ХІТ» не приховує своїх амбіцій щодо виходу в фінал Кубку України. Для київської команди наданому етапі це – завдання-мінімум. Але свого часу наставник «кабельників» Олег Лук’яненко натякав на те, що після двох поспіль виходів у фінал, які не увінчалися успіхом, «ХІТу» нічого не залишається, окрім як вийти у фінал вже втретє. Але тепер кияни сподіваються на більш позитивний для себе результат за підсумками «Фіналу чотирьох». Проте, для того, щоб цей позитивний результат відбувся, треба спочатку обіграти непоступливу «Титан-Зорю», яка теж має свої плани та амбіції. І для покровців цей поєдинок багато що значить, оскільки в разі поразки сезон для команди з Дніпопетровської області буде офіційно завершеним. Звичайно, підопічні Павла Пічкурова цього не хочуть. І вони будуть робити все для того, щоб продовжити сезон для себе на ще одну гру. Зважуючи на всі ці обставини, ми робимо висновок: нам варто чекати на дуже цікавий поєдинок. А чи буде він цікавішим за перший півфінал, ми побачимо вже під час гри.

«ХІТ» (Київ) – «Титан-Зоря» (Покровське)
22 квітня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 15.00.
Арбітри: П. Кравцов (Рівне), А. Духан (Луганськ), О. Кухарь (Кривий Ріг)
Хронометрист: Л. Жиронкін (Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

Нагадаємо, що прямі трансляції півфінальних матчів «Фіналу чотирьох» Кубку України можна буде подивитись на каналі «XSPORT» та на офіційному сайті Асоціації футзалу України.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!