Кубок України: результати перших чвертьфінальних матчів

24 та 25 лютого були зіграні перші матчі чвертьфінальної стадії Кубку України з футзалу. Пропонуємо Вашій увазі їх результати.

«Локомотив» та «Кардинал-Рівне» дуже потужно почали очну зустріч. Принаймні, рахунок 1:1 на 3-й хвилині багато про що свідчив. І подальший перебіг подій показав, що рівняни приїхали у Харків для того, щоб дати бій «залізничникам». І вони його дали. По ходу першого тайму на табло Палацу спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи горіли дві двійки. Однак, згодом підопічним Євгена Ривкіна вдалося схилити шальки терезів на свою користь, і в результаті на перерву команди пішли за рахунку 4:2 на користь господарів.

Здавалося, що надалі гра проходитиме за сценарієм «Локомотива». Особливо після того, як Ярослав Лебідь зробив рахунок 5:2, а заодно оформив дубль. Однак, харків’яни провалили другу половину другого тайму. Господарі майданчику пропустили два необов’язкові м’ячі, що дозволило рівнянам скоротити відставання до мінімуму. Більшого «залізничники» зробити не дозволили, але тим цікавішим буде протистояння у Рівному.

«Локомотив» (Харків) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 5:4
Голи:
О. Сорокін (3), Литвинов (8), Лебідь (10, 29), Свірідов (17) – Мануйленко (2), Фаренюк (5), Новак (31), Кручок (35)
Попередження: Лебідь (13) – Лазикін (30), Концеба (35)

Схоже, столичний «ХІТ» стає незручним суперником для львівської «Енергії». Судіть самі: два роки тому саме команда, яку тренує Олег Лук’яненко, не пустила львів’ян до фіналу Кубку України. А вже у нинішньому сезоні «ХІТ» зміг вивезти три очки зі Львова у матчі Екстра-ліги. І ось – третє протистояння цих команд у культурній столиці України. 

Вже по ходу першого тайму було зрозуміло, що багато голів у цьому матчі не буде. Так, були небезпечні моменти, але дуже добре грали воротарі – Володимир Кардаш та Владислав Лисенко. До того ж, протягом поєдинку майже на кожному клаптику паркету вирувала справжня боротьба. Це свідчило про те, що обидві команди не хочуть поступатись. Однак, гол, забитий Романом Кордобою на початку другого тайму, змусив обидві команди заграти інакше. «ХІТ» намагався відігратись, а «Енергія» була не проти збільшити свою перевагу. Як показали подальші події, стався другий варіант. На 34-й хвилині Олександр Колесніков пробив з дальньої відстані, і Кардаш виявився не готовим до цього удару – 1:1. Скоро у львів’ян з’явилася можливість знову вийти вперед, адже через друге попередження достроково залишив майданчик капітан «ХІТа» Ігор Борсук. Однак, підопічні Валерія Легчанова не тільки не реалізували більшість, а ще згодом пропустили другий м’яч у свої ворота – відзначився Олександр Школьний. Гостям вдалося зберегти мінімальну перевагу, але у цьому двоматчевому протистоянні ще далеко не все зрозуміло. 

«Енергія» (Львів) – «ХІТ» (Київ) - 1:2
Голи:
Кордоба (23) – Колесніков (34), Школьний (38)
Попередження: Мих. Грицина (17), Танський (18) – Лисенко (6), Колесніков (17), І. Борсук (22), Корнійчук (40)
Вилучення: І. Борсук (36 – друге попередження)

Покровська «Титан-Зоря» майже одразу дала зрозуміти, що підійшла до протистояння з «Юні-Ламаном» вона підійшла серйозно. Два голи, забиті покрівцями протягом першої половини першого тайму, це зайвий раз підтвердили. Для «Юні-Ламана», який, мабуть, хотів повторити диво, створене у матчі з «Епіцентром К3», це був натяк на те, що повторення не буде. Підопічні Павла Пічкурова впевнено контролювали гру, тому і не дивно, що вони змогли довести її до впевненої перемоги. Але мінус у грі «титанів» усе-таки був: пропущений гол з пенальті. Звичайно, він дає деяку надію для «Юні-Ламана». А як буде під час матчу-відповіді у Чорноморську – подивимось.

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Юні-Ламан» (Чорноморськ) – 5:1
Голи:
Кожемяка (4), Лінник (8, 30), Шеховцов (25, 40) – Коптєв (35 – з 6-метрового)  
Попередження: Лінник (25)

У Дніпрі давненько не грали команди рівня Екстра-ліги (якщо не враховувати товариський турнір перед нинішнім сезоном). Тому, приїзд «Сокола» у гості до «Катеринославхліба» мав стати знаковою подією. І самі «пекарі» дуже хотіли гідно себе показати. В принципі, їм це вдалося. Принаймні, рахунок 1:1 після першого тайму виглядав дуже несподівано. А ось на початку другої половини гри гравцям «Катеринослава» довелись двічі протягом двох хвилин виймати м’яча з сітки власних воріт. І це, мабуть, був ключовий епізод у зустрічі. А коли на 33-й хвилині Дмитро Мартинюк забив четвертий гол своєї команди, то все більш-менш стало ясно. Принаймні, у цьому поєдинку. «Соколята» змогли довести гру до переможного кінця і можуть готуватись до матчу-відповіді.

«Катеринославхліб» (Дніпро) – «Сокіл» (Хмельницький) – 1:4
Голи:
Довганенко (17) – Хамдамов (11, 22), Люлька (24 – автогол), Мартинюк (33)
Попередження: Рідний (15), Неруш (29) – Кручек (15)

Нагадаємо, що матчі-відповіді будуть зіграні 11 березня.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: СК «Енергія» (Львів)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!