Локомотив – Кардинал-Рівне 5:4. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головного тренера «Локомотива» Євгена Ривкіна та віце-президента «Кардинала-Рівне» Михайла Кондратюка.

Головний тренер «Локомотива» Євген Ривкін:

- По-перше, треба зазначити, що це Кубок. У Кубку все розвивається абсолютно за іншим сценарієм. Тому, якщо б ми навіть мали перевагу в два-три м'ячі, це ж футзал, ви бачили, все змінилося за частки секунди. Цей матч показав наші слабкі сторони. Цей матч ще раз показав, що футболісти, які зараз грають у «Локомотиві», на жаль, не всі, повторюся, не всі, повністю віддаються досягненню результату. Причини на це є. Вони – об'єктивні. Якщо ми їх найближчим часом не усунемо, то такі проблеми будуть виникати дуже часто. Тому, треба працювати, нічого страшного не сталося, ми маємо певну перевагу, і супернику тепер треба подумати, як нас обіграти, якщо вони хочуть домогтися виходу в наступний етап. Ми докладемо максимум зусиль для того, щоб пройти в наступний етап.

Проблема полягає в тому, що деякі футболісти мають своє бачення на побудову гри. І я розумію, що я, як тренер, просто зобов'язаний зараз зробити так, щоб вони робили те, що необхідно по установці, але важелів управління в мене на це вкрай мало. Тому, сезон для нас дуже складний. Я говорив, що будуть підйоми і будуть спади – вони неминучі. От ми і бачимо зараз таку ситуацію. Ми провели досить непоганий матч з командою «ХІТ», та допустили точно такі ж помилки як там, на останніх секундах, так і тут. Великим набором футболістів для підсилення складу, або якось змінити гру, в силу тих причин, які ви всі розумієте, в цьому році вони відомі всім, повторюватися не буду, ми не володіємо. Посилити гру може тільки перехід на обмежену кількість футболістів. Все це морально тисне на гравців, і треба вміти з честю вийти з ситуації.

Ще раз підкреслюю, всі чекають від «Локомотива» того, що було завжди. Але «Локомотив» дуже довго йшов до досягнення тих результатів, які були. Втратити все дуже легко. Для того, щоб досягти цього, треба виконати дику, копітку роботу. За одну секунду все не повернеться. Футболісти повинні зрозуміти вимоги, зрозуміти і неухильно виконувати. Якщо цього немає, виникають ті ситуації, які ви бачили. Я, чесно кажучи, не пам'ятаю, як можна у воротарському майданчику не вибити простий м'яч. Ми всі дивимося на воротарів, але є гравці оборони, які просто зобов'язані ці м'ячі вибивати. Замість цього йде звичайна перешкода воротарю.

Все це треба пережити, все це треба перетерпіти, у свій час «Локомотив» довго йшов до свого успіху. Швидко не буває. Швидкий успіх призводить до швидким падінням. Ми працюємо. Працюємо з максимумом, але в силу тих можливостей, які у нас на сьогоднішній день є.

Віце-президент МФК «Кардинал-Рівне» Михайло Кондратюк:

- Треба сказати велике спасибі нашим футболістам, які не опустили руки і грали до кінця. І досягли бажаного результату. Звичайно, ми хотіли перемогти або нічию, але ми розуміємо, що перед грою різниця в один м'яч, забити чотири роки тут, в «Локомотиві», на виїзді – це дорого вартує. Тому, ми з оптимізмом дивимося в майбутнє, і з оптимізмом будемо готуватися до повторної гри, в якій вирішиться, хто кращий і хто буде грати у півфіналі Кубка України.

- Ви дуже жваво почали, забили швидкий м'яч. Було завдання забити швидкий м'яч – один, потім другий?
- Я не скажу, що була така задача, тобто, поставлена конкретно – забити швидкий м'яч. Розумієте, задачу можна ставити будь-яку. Завдання було з перших хвилин грати сконцентровано, і намагатися пресингувати суперника на його половині. Десь завдяки цьому і вдалося забити перший м'яч, пізніше другий, за рахунок перехоплення, за рахунок того, що був пресинг на чужій половині. За рахунок перехоплення вдалося забити ці голи. Десь не дуже вдало відстояв наш воротар, трохи ці голи нас вибили, ви самі бачили. Але я дуже задоволений самовіддачею гравців, і те, що не опустили руки, грали до кінця, думаю, що, зрештою, дало результат, який ми бачимо на табло. Коли, наприклад, три м'ячі – 5:2, 6:3 – це набагато складніше, коли лише один м'яч, і все може вирішити один м'яч. Тому, будемо готуватися до цієї гри, і з вірою в перемогу будемо робити все для того, щоб перемогти.

За матеріалами офіційного сайту МФК «Локомотив» (Харків)
Фото: МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!