«Продексім» зіграє з «Ураганом» у фіналі Кубка України

Підопічні Хаві Родрігеса зуміли дотиснути своїх опонентів у другому таймі.

За традицією півфінальних матчів п’ятниці, команди почали демонструвати високі швидкості вже з перших секунд.

На 2-ій хвилині Єрьомін сфолив проти Скорого, а Ланко підступним ударом майже по центру воріт з далекої дистанції застав зненацька Мельника, який не зумів допомогти своєму клубу.

Втім, щоб наздогнати суперників у рахунку покровцям знадобилося якихось 120 секунд. Мілінький з-за бокової віддав точну передачу на Пічкурова і Павло в один дотик вразив ворота Ципуна.

На 9-ій хвилині чинні чемпіони мали шанс знову вийти вперед, але Корсун після пасу Шотурми не зумів реалізувати вихід-віч-на-віч з Мельником, пробивши повз.

Натомість, за 4 хвилини Роніньо не пробачив суперників. Волянюк відкотив м’яч під удар грузинському бразильцю, і гравець херсонців змусив Мельника капітулювати вдруге.

За 3 хвилини «мельники» намагалися розіграти таку саму комбінацію вдруге. У ролі Волянюка опинився Корсун, а пробив по воротах Шотурма, але з пострілом Петра воротар «титанів» впорався.

Кінцівку зустрічі обидві команди проводили з п’ятьма фолами у пасиві, і цим зуміли скористатися представники Дніпропетровщини. Скорий необачно зіграв рукою, і гості отримали право на дабл-пенальті з семи метрів. Потужний удар Кожем’яки не залишив шансів Ципуну. Тож, на перерву суперники відправилися за рівного рахунку.

Друга половина розпочалася з тиску господарів, і на 4-ій хвилині це принесло свої плоди. Роніньо здалеку невідпорно пробив по воротах Мельника, знявши павутиння з дев’ятки його воріт.

Фактично одразу Зварич міг подвоювати перевагу херсонців. Білоцерківець протягнув м’яч, втративши його в єдиноборстві, але першим на підбиранні був Зварич, який не зумів переграти воротаря покровців.

На 30-ій хвилині Шеховцов видав чудовий сольний прохід, але забарився з ударом, і захист «Продексіма» відвів загрозу, вибивши м’яч з ніг у Дмитра.

Натомість, за хвилину господарі вперше оформили для себе гандикап у два м’ячі. Спрацювала зв’язка з двох колишніх івано-франківців. Шотурма після розіграшу кутового знайшов точним пасом Корсуна, а Ігор точно пробив у кут воріт Мельника.

Останні 9 хвилин команда Богдана Свірідова проводила з п’ятим польовим, але бодай скоротити різницю у рахунку не зуміла.

Тож, 4:2 – підопічні Хаві Родрігеса стають другим фіналістом турніру.

«Продексім» – «Титан» – 4:2 (2:2)

Голи: Ланко (2), Роніньо (13, 24), Корсун (31) – Пічкуров (4), Кожем’яка (19, 2П)

Вилучення: Скорий (19) – Кожем’яка (12), Єрьомін (40)

«Продексім» (Херсон): Кирило Ципун – Віталій Скорий (к), Роніньо, Євген Ланко, Михайло Волянюк – Микола Білоцерківець, Максим Бессалов, Клаудіньо, Михайло Зварич, Ігор Корсун, Олексій Фетько, Петро Шотурма, В’ячеслав Чуднов, Юрій Савенко

«Титан» (Покровське): Андрій Мельник (к) (Павло Пучка, 38) – Дмитро Калуков, Олег Єрьомін, Владислав Ященко, Максим Лінник – Анатолій Мілінький, В’ячеслав Кожем’яка, Дмитро Шеховцов, Павло Пічкуров, Микита Шпигар, Богдан Свірідов, Давид Мормуль

Прес-служба Асоцації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!