"Сумихімпром-СДПУ" - "ДКМ" - 1:2. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі тренерів "Сумихімпрому-СДПУ" та "ДКМ" - Володимира Гладова та Павла Пічкурова.

Володимир Гладов, тренер "Сумихімпрому-СДПУ" :

- Поки складно говорити, що ми програли. Все одно висновки робитимемо після другого матчу. На жаль, ми не вийшли на свій оптимальний рівень, поки нашу готовність можу оцінити в 50 відсотків. Думаю, на виїзді нам гратиметься легше, ніж удома. Хлопці дуже сильно хвилювалися, особливо молоді. У гостях же гравці діють розкутіше, відкрито. Там гратимемо тільки на перемогу.

- Володимире Васильовичу, що вам сподобалося у грі своїх підопічних сьогодні, а де команда не допрацювала?
- Тренерові завжди щось не подобається (усміхається). Мені сподобалося, що хотіли виграти до останнього. Хлопці не думали в головах про нічию, билися тільки за успіх. Ми зробили маленький крок вперед, головне - закріпити його у виїзній зустрічі.

- Що можете сказати про сьогоднішнього суперника? 
- Дуже хороша, дисциплінована команда. У них є велика перевага над нами. Кожен гравець як мінімум на десять років старший, досвідченіший за наших виконавців. Чомусь усі стали забувати, що футзал в Україні почав розвиватися якраз у Дніпрі! Там завжди футзал був на високому рівні. Це зараз у регіоні є лише одна команда - "Титан". А раніше - як мінімум одна-дві команди в місті були. І зараз згадую часи "Автомара", як там завжди важко було грати. У гравців хороша школа, хороші футболісти.

І цей матч довів, що гравці добре навчені, дисципліновані, а це дуже багато означає. Плюс вони не квапляться, знають, коли яке рішення потрібно прийняти. А це усе закладається в дитячих школах, і тут у них перевага. У них і сьогодні за великим рахунком два моменти - два голи. А це вже говорить про клас.

Павло Пічкуров, граючий тренер "ДКМ"

- Перемога, звичайно, далася нелегко. Матч вийшов дуже сумбурний. У подібних ситуаціях про футзал високого рівня говорити рано. У суперника було велике бажання, а ми з дороги, поки розкачалися - це також позначилося на якості. Рахунок 2:1 в нашу користь? Є маленький заділ, потрібно вдома його розвивати. "ДКМ" доки точно не однією ногою в наступному раунді.

- Чи здивував Вас чимось суперник?
- Про суперника ми не знали практично нічого. Так, розуміли, що належить зіграти проти молодих гравців, студентської команди. Як ми і припускали, було дуже багато руху і боротьби, в якій "ДКМ" виявився сильніший.

- Які взагалі плани на сезон у "ДКМ"? Може, Друга ліга?
- У Другу лігу ми поки не підемо. Все ж команда у нас збирається нова, тільки зіграємося, починаємо розуміти один одного. У Кубок України заявилися, щоб дізнатися про свій рівень. Поки першочергове завдання - награти "кістяк". А в наступному сезоні, може, одразу і в Першу лігу підемо.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Сумщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!