Мексика - Україна - 1-6. Україна - переможець CFA International Futsal Tournament 2016

Збірна України з абсолютним результатом фінішувала на міжнародному турніру «CFA International Futsal Tournament 2016», який у неділю добіг свого кінця в китайському місті Чаншу. У заключному матчі нашим суперником була збірна Мексики, яка мала шанс в разі перемоги піднятися на друге місце. Проте майстерність наших гравців була помітно вищою, що й знайшло відображення на кінцевому результаті.

Свою перевагу на початку матчу українці втілили в забитий м’яч достатньо швидко – на 5-й хвилині Журба влучно пробив з-за меж штрафного майданчика. Проте, через його помилку мексиканці й зрівняли рахунок – до голу призвело порушення поблизу дуги, що й дозволило Сальдівару прямим ударом зі штрафного відновити рівновагу.

Дещо розгубились гравці збірної України після цього, примусивши нервувати тренерський штаб за безпеку воріт, проте дебютант національної команди Віталій Біров з кожним відбитим ударом додавав в надійності. А вже пізніше впевненість прийшла до наших гравців і в атаці, які до перерви тричі вразили ворота мексиканців. Один з м’ячів можна вважати тренерським, бо Михайло Грицина відзначився за 6 секунд до перерви після того, як Олександр Косенко при штрафному поблизу воріт Мексики взяв тайм-аут.

Північно-американці по перерві спробували розвернути гру, але українці дуже швидко примусили їх сісти до захисту мексиканських воріт. На 26-й хвилині Олександр Сорокін змарнував чудову нагоду забити п’ятий м’яч, не реалізувавши вихід сам на сам. Складніше було забити за три хвилини Миколі Грицині, але м’яч після його удару знайшов шлях до воріт. Останній же м’яч нашої команди став справжньою прикрасою матчу. Віталій Дзюба при виході сам на сам не став бити сам, а поділився м’ячем з Богданом Свірідовим, якому лишилося лише вразити порожні ворота.

Тож, збірна України повертається додому з трьома перемогами та головним трофеєм міжнародного турніру «CFA International Futsal Tournament 2016». Вранці в понеділок українська делегація з Чаншу автобусом вирушає до Шанхаю. Вже звідти – багатогодинний переліт через Париж до Києва, куди збірна України має прибути приблизно опівночі.

Збірна України матч проти Мексики провела в такому складі:
Литвиненко (Біров) – Журба, О. Сорокін, Дзюба, Свірідов – Зварич, Шотурма, Корсун, Волянюк, Білоцерківець, Мих. Грицина, Мик. Грицина – Ципун

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!