Аргентина - Україна. Анонс від сайту UA-Футбол

Чемпіонат світу з футзалу – 2016. 1/8 фіналу.
Аргентина – Україна

23 вересня 2016 року. Колумбія. Букараманга. «Колізео Бісентенаріо» - 01.30.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз: 1:1 (по пенальті – 2:3)

На чемпіонаті світу в Колумбії стартувала стадія плей-офф. І матчі 1/8 фіналу вже подарували нам кілька цікавих результатів. Деякі спеціалісти вже вважають їх сенсаційними, але автор цих строк так би казати не став. Проте, це розмова, котра не стосується матчу, про який зараз піде мова.

А поговоримо ми про матч, який нас наразі більше за все хвилює. Це протистояння між збірними Аргентини та України. І воно буде дуже важливим саме для нашої команди. Адже і гравці, і головний тренер нашої збірної Олександр Косенко в один голос стверджують, що нинішній збірній України треба не тільки намагатися грати на рівних з топ-командами, а й обігрувати їх. А Аргентина відноситься до розряду топ-команд. І цю команду українці ще не перемагали. Історія протистоянь між збірними України та Аргентини наразі налічує чотири поєдинки. У одному з них була зафіксована поразка «синьо-жовтих», два поєдинки, які, до речі, відбувались у рамках чемпіонатів світу, були зіграні внічию (0:0 та 2:2), а ще в одному, який проходив під час бразильського Гран-Прі, була зафіксована нічия у основний час та програш нашої збірної у серії пенальті. Тобто, якщо не враховувати серію, то вийде наступна картина: три нічиї та одна поразка. З одного боку – статистика непогана. А з іншого – тут не вистачає перемоги нашої збірної. Ну, для паритету в статистиці. То чому би її не здобути сьогодні?

За рахунок чого можна обіграти збірну Аргентини? Перш за все – за рахунок того, що треба буде виключити з гри лідерів «альбі-селестес»: Решіа, Борутто, Куццоліно. Якщо вдасться їх нейтралізувати, то це буде половина справи. А інша половина справи – показати свої кращі якості. Цього, в принципі, нашим хлопцям не займати. Якщо згадати матч проти Бразилії, то там українська команда грала дуже непогано, хоча і програла. А збірна Аргентини, між іншим, є чинним чемпіоном Південної Америки – у фіналі Решіа та компанія переграли як раз Бразилію. І це теж про щось каже.

Що стосується гри збірної Аргентини, то вона була різною. Так, у матчі з Казахстаном аргентинці грали здебільшого другим номером. У інших матчах групового раунду «альбі-селестес» вже грали на класі, тому прогнозовано здобули перше місце у групі «Е». Але кидалося у очі те, що деякі лідери аргентинської команди знаходились не в кращій своїй формі. Скоріш за все, це пов’язано з тим, що у деяких чемпіонатах, де грають футзалісти збірної Аргентини, ще не розпочався чемпіонат, і збори, відповідно, ще будуть (наприклад, чемпіонат Італії розпочнеться лише у середині жовтня). Але по ходу нинішнього «мундіалю» провідні гравці аргентинської збірної поступово додають у грі. А це означає, що ті ж Куццоліно та Борутто вже починають виходити на свій рівень. Тому, є всі підстави думати, що саме від них буде йти основна загроза воротам збірної України. Але все-таки ми віримо в те, що навіть зірковий статус гравців аргентинської команди не допоможе їм обіграти збірну України. Так само ми віримо у те, що нашій збірній вдасться як мінімум повторити досягнення чотирирічної давнини. Нагадаємо, що тоді «синьо-жовті» зупинились на стадії чвертьфіналу. Хочеться повторення.

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!