Кубок УЄФА. Елітний раунд. «Лупаренсе» - «Продексім». Анонс

Сьогодні о 16.30 за київським часом чемпіон України, херсонський «Продексім», стартує у Елітному раунді Кубку УЄФА. Суперником «мельників» буде чемпіон Італії, «Лупаренсе». Безумовно, суперник серйозний, адже він вважається одним з грандів італійського футзалу. П’ять здобутих «скудетто» - цьому підтвердження. І, до речі, саме «Лупі» багато хто вважає фаворитом групи «С», де гратиме «Продексім». Тому, для підопічних Ігоря Москвичова це буде дуже серйозний іспит.

Одразу скажемо, що взагалі якщо брати італійські клуби, то «Лупаренсе» - не новий суперник для українських команд. Свого часу шляхи «вовків» перетиналися у сезоні 2009/2010 р. р. з львівським «Таймом», за який, до речі, тоді грав нинішній гравець «Продексіму» Віталій Скорий. Той поєдинок закінчився з рахунком 3:3. І, що цікаво, він теж відбувався в Угорщині. Але не у Дьйорі, а у Будапешті – тоді поєдинки Основного раунду групи 1 приймав «Берреттьоуйфалу». Звичайно, після тих подій вже пройшло багато часу. Але тоді підопічні Станислава Гончаренка показали, що проти італійської команди можна грати. І тепер ми маємо небезпідставні надії на те, що «Продексім», який тренує Ігор Москвичов, здатний як мінімум повторити цей результат.

Кого варто відзначити серед лідерів «Лупі»? Перш за все, варто згадати про чемпіона Європи – 2014 у складі збірної Італії Умберто Оноріо. Також повести за собою команду в будь-який момент можуть Пабло Таборда та Джакомо Компаньйоло. Та і з воротарською позицією у головного тренера «Лупаренсе» Давіда Маріна все в порядку, особливо якщо у команді є один з найкращих голкіперів Серії «А», ще один переможець Євро-2014 Мікеле Міареллі. Тобто, принаймні по цьому можна зрозуміти, який серйозний суперник у «мельників».

Що стосується херсонців, то важливо зазначити, що у них наразі має бути дуже хороший мікроклімат. Після двох поспіль поразок в Екстра-лізі підопічним Ігоря Москвичова вдалося здобути вольову перемогу в матчі проти «ІнБев/НПУ», і вона у психологічному плані мала би добре вплинути на настрій підопічних Ігоря Москвичова. А як буде насправді – подивимось вже сьогодні під час гри з «Лупаренсе».  

Кубок УЄФА. Елітний раунд. Група «С».
«Лупаренсе» (Італія) – «Продексім» (Україна)

22 листопада 2017 року. Угорщина. Дьйор. «Магвашші Міхай» - 16.30.
Арбітри: Хуан Галлардо (Іспанія), Геральд Базурфайнд (Австрія), Борислпав Колєв (Болгарія)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Прес-служба Асоціації футзалу України 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!