Кубок УЄФА. Основний раунд. «Економац» - «Продексім». Анонс

Після поразки у першому матчі Основного раунду Кубку УЄФА від «Спортінга» херсонський «Продексім» має реабілітуватись у своєму другому поєдинку на паркеті спорткомплексу «Єзеро». Теоретично, так і має бути. Але у той же час треба згадати, що новим суперником підопічних Ігоря Москвичова буде команда-господар міні-турніру у групі 3 – сербський «Економац». Тому, для чемпіонів України це буде чергове випробування. Тим більше, всім відомо, як серби грають вдома.

Але з іншого боку – все-таки є надія на те, що і «Продексім» у поєдинку проти «Економаца» зіграє набагато краще, ніж зі «Спортінгом». І ця надія не безпідставна. Напередодні «Економац» витратив багато сил на те, щоб здолати непоступливий «Нікарс». Лише завдяки голу Сімі Сайотті «економістам» вдалося здолати прибалтів. У цьому плані «Продексіму» має бути легше з кількох причин. По-перше – «мельники» вже мали би оговтатись від дебюту на євроарені, яким би важким він не був. А це означає, що зайве хвилювання має бути позаду. По-друге – підопічні Ігоря Москвичова чудово розуміють, що саме «Економац» та «Нікарс» є прямими конкурентами за вихід у Елітний раунд. І саме під ці поєдинки херсонці мають вийти на пік своєї форми. Окрім того, варто очікувати на деякі зміни у квартетах від херсонської команди. Адже ми пам’ятаємо, що напередодні номінально перша четвірка виходила другою. Тому, тут є можливість здивувати балканців.

Щодо «Спортінга», то, звичайно, чемпіон Сербії на очах рідних вболівальників буде прагнути достроково вирішити питання виходу в Елітний раунд. Але якщо вони з перших хвилин підуть вперед і не зможуть забити, то почнуть нервувати. І тут їх можна обіграти, перш за все, за рахунок психологічної стійкості. А що стосується ігрових моментів, то тут, напевне, гарну службу підопічним Ігоря Москвичова мають зіграти контратаки. Тому, шанси у «Продексіма» все-таки будуть. Тільки треба буде їх реалізовувати, аби «Економац» не зміг покарати нашу команду за помилки.

Окремо варто відзначити той факт, що проти херсонської команди, скоріше за все, зіграє кандидат до збірної України, колишній гравець харківського «Локомотива» Дмитро Сорокін. Можна не сумніватись у тому, що наш легіонер, мабуть, розповів своїм нинішнім одноклубникам про сильні та слабкі сторони «мельників». Інша справа – як цією інформацією скористатись? Але все-таки будемо сподіватись на те, що ані Сорокіну, а ні його одноклубникам не вдасться зруйнувати план «Продексіма» на цю гру.       

Кубок УЄФА. Основний раунд. Шлях «А»
«Економац» (Крагуєвац, Сербія) – «Продексім» (Херсон, Україна)

12 жовтня 2017 року. Сербія. Крfгуєвац. Спорткомплекс «Єзеро» - 21.30.
Арбітри: Фредрік Нільхольт (Швеція), Тарік Кецо (Боснія і Герцеговина), Геральд Базунфайльд (Австрія)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!