«Beyer Futsal Masters 2017»: друга поразка «Сокола»

Другий ігровий день на міжнародному турнірі «Beyer Futsal Masters 2017» відкривав матч хмельницького «Сокола» та італійського клубу «Лолло Каффе Наполі». Хто в ньому був фаворитом, зайве говорити, але варто сказати, що після такої вражаючої гри, яку підопічні Франческо Чіполли видали напередодні у матчі проти «Рекорду», багатьма як раз неаполітанці були записані в потенційні переможці турніру. Щодо команди Романа Ковальчика, то після матчу з чемпіоном Чехії їй у грі проти представника Італії належало тримати серйозний іспит.

У стартові хвилини подоляни намагалися ні в чому не поступатися супернику, нав'язуючи боротьбу в кожному єдиноборстві. Непоганий момент був на 4-й хвилині у Хамдамова, але його удару не вистачило точності. Повз ствір воріт йшов м'яч і на 7-й хвилині, коли справа по воротах бив Лоло Суазо, але на дальню штангу набіг Патіас, від якого м'яч опинився у воротах.

Цей гол нічого не змінив малюнку гри – грали обидві команди, і кожна шукала свої шанси. Більше їх було у «Лолло Каффе Наполі», але на останньому рубежі у «Сокола» надійно грав Чех. Підопічні Романа Ковальчика намагалися використовувати свій козир – швидкість, і італійці, не завжди встигаючи, на 15-й хвилині вибрали свій ліміт у 5 фолів. «Потрібен фол!», – підказував з лавки запасних Роман Ковальчик, але неаполітанці стали грати другим номером і дуже акуратно. Тим не менш, на 18-й хвилині Педяш взяв гру на себе, та після його удару Кінкіо перевів м'яч на кутовий. Педяш тут же ввів м'яч, простреливши уздовж воріт, і Шеремета з метра відправив м'яч за стрічку – 1:1.

Ще через хвилину Шеремета, мабуть, на емоціях, заробив у пасив «Сокола» п'ятий фол. Неаполітанці спробували вичавити із ситуації максимум, вже перед сиреною дуже небезпечно пробивали по воротах Лоло Суазо і Патіас, але Чех був на висоті.

Після такого першого тайму у гравців «Лолло Каффе Наполі» «заграло», і на другій хвилині Дуарте жорстко припечатав Шеремету, але арбітри обмежилися лише фолом. А ось «Сокіл» грав сміливо, і вже на 23-й хвилині Франческо Чіполла змушений бути брати тайм-аут.

Незабаром італійці провели стрімку атаку, двічі Періч бив по воротах здалеку, але обидва рази неточно. Знаменитий серб поправив приціл, і після його удару «Лолло Каффе Наполі» заробив кутовий, який і дозволив вийти вперед – простріл з кутового замкнув Єловчич.

Після цього голу італійці тиск на ворота Чеха не послабили, і обороні «Сокола» довелося пережити тяжкі хвилини, коли м'яч після ударів Лоло Суазо пролітав у безпосередній близькості від воріт. Ще більш агресивна гра суперника привела до того, що на 32-й хвилині у «Сокола» в пасиві стало 5 фолів. А через хвилину – 6! Дабл-пенальті у неаполітанців пробивав Патіас – Чех вийшов з воріт під удар, що і дозволило відбити м'яч.

Кураж голкіпера явно передався його партнерам по команді, і на 34-й хвилині рахунок став рівним. Педяш та Хамдамов втекли в контру «2 в 1», і чітко реалізували цей шанс. А подвиги Чеха продовжилися! Через кілька секунд у «Сокола» 7-й фол, але і в цей раз Чех був на висоті, вигравши дуель у Дуарте. Італійці розлютилися не на жарт, і в наступній атаці вивели Скіліано в штрафний майданчик на удар, і той у третій раз вивів «Лолло Кафі Наполі» вперед – 3:2.

Гра з п'ятим у «Сокола» напрошувалася, але тільки на 39-й хвилині Шеремета вперше вийшов на майданчик п'ятим польовим. Вийшло не кращим чином, і незабаром вже Кручек грав «п'ятим». На 40-й хвилині Лисенко дуже небезпечно пробив здалеку – Еспіндола з труднощами перевів м'яч на кутовий. Це і був останній шанс подолян врятувати гру.

2:3 – «Сокіл» програв і другий матч у Вроцлаві, але поразки бувають різні, а шанси хоча б на нічию дійсно були. Однак, перемагає, як відомо, той, хто більше забиває.

Результати матчів другого туру, які гралися пізніше:
«Барселона В Ласса» (Барселона, Іспанія) – «Лех Канцелярія» (Сломники, Польща) (матч команд групи «А») – 2:4
«ЕРА-ПАК» (Чехія, Хрудім) – «Рекорд» (Бєльсько-Бяла, Польща) (матч команд групи «B») 3:2
«Ільвес» (Тампере, Фінляндія) – «Оржель» (Єльч-Лясковице, Польща) (матч команд групи «А») – 3:1

Міжнародний турнір «Beyer Futsal Masters 2017», 2 тур
«Лолло Каффе Наполі» (Неаполь, Італія) – «Сокіл» (Хмельницький) – 3:2 (1:1)
«Лолло Каффе Наполі»:
Сімоне Кінкіо (Карлос Еспіндола, 21) – Массімо Де Лука, Марко Періч, Франко Єловчич, Андре Феррейра – Алессандро Патіас, Алешандре Гіотті, Андреа Теренці, Вінісіус Дуарте, Крістіан Варріале, Лоло Суазо, Марко Скіліано, Нандо Аволіо 
«Сокіл»: Богдан Чех – Руслан Шеремета, Олександр Педяш Андрій Лисенко, Андрій Хамдамов – Артур Подлюк, Богдан Кручек, Вадим Кіт, Владислав Вербовий, Щербань Владислав, Дмитро Мартинюк, Роман Мельник
Голи: Алессандро Патіас, 7, Франко Єловчич, 26, Марко Скіліано, 35 - Руслан Шеремета, 17, Андрій Хамдамов, 34.
Попередження: Алешандре Гиотти, 9. - Дмитро Мартинюк, 34.
Удари (в ствір): 24 (14) – 25 (13).

За матеріалами сайту Sport.ua

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!