Енергія – Кремлін-Бісетр Юнайтед. Анонс

Кубок УЄФА. Основний раунд.
«Енергія» (Львів, Україна) – «Кремлін-Бісетр» (Франція)

12 жовтня 2016 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 18.00.
Пряма трансляція: «Спорт-1»

Сьогодні велике свято європейського футзалу прийде до Львова. Це свято розпочнеться поєдинком між угорським «Раба ЕТО Дьор» та словенським «Марібором», але не він буде цікавити українських любителів футзалу. Безумовно, для нас буде важливим інший поєдинок групи № 1, у якому чемпіон України, львівська «Енергія», зіграє з французьким «Кремлін-Бісетр Юнайтед». Саме проти французького чемпіона стартують «зелено-білі».

Що представляє з себе діючий чемпіон Франції, ми вже встигли показати у представленні «Кремлін-Бісетра». Тому, повторюватись не будемо. А поки що ми у цьому анонсі поговоримо про те, чого ми чекаємо від нашої команди у цьому поєдинку. Те, що ми чекаємо на перемогу від підопічних Валерія Легчанова, немає сумнівів. Але нам треба розібратися за рахунок чого «енергетики» зможуть стартувати з перемоги у цьому Основному раунді Кубка УЄФА.

Перш за все, варто зазначити, що підопічні Валерія Легчанова підходять до свого єврокубкового старту в хорошому настрої. Після того, як «Енергія» у останньому (на цей момент) матчі чемпіонату України перемогла «Юні-Ламан» з рахунком 8:0, «зелено-білі» значно мають перевагу ще й з точки зору психології, оскільки ми пам’ятаємо, що старт сезону у львів’ян був не зовсім вдалим. Тому, перемога над підопічними Сергія Бутенка у цьому плані була дуже доречною. У хорошій формі до гри з «Кремлін-Бісетром» підходять і лідери львівської команди: Володимир Кардаш, Андрій Федюк, Роман Кордоба, брати Грицини. А це дає надію на те, що їх гра допоможе «зелено-білим». Брати Грицини, як було видно у матчі з тим же «Юні-Ламаном», вже встигли адаптуватися після повернення з Колумбії. Особливо Михайло, який зробив «покер». Тому, є обгрунтовні сподівання на те, що саме їх впевнена гра стане тим фактором, який посприяє перемозі «Енергії». Про Володимира Кардаша годі й казати. Кращий воротар чемпіонату України за підсумками минулого сезону і зараз показує свій високий клас. Тому, в надійності «посту № 1» сумніватися не будемо. І ще один дуже важливий фактор – рідні стіни. Всі ми знаємо, як «Енергія» потужно грає у Львові. Тому, і зараз вона має зіграти так само.

Які є мінуси у «Енергії» перед першим матчем з «Кремлін-Бісетром»? Знову ж таки – повертаємось до матчу з «Юні-Ламаном». При всій повазі до команди з Чорноморська, але для діючих чемпіонів України той матч був скоріше «тренуванням з підвищеною відповідальністю». Тому, є така думка, що готовність «Енергії» до єврокубкових матчів складно судити по такому поєдинку з таким результатом. Одразу на думку приходить поєдинок минулого чемпіонату України, коли харківський «Локомотив» перед матчами Основного раунду Кубка УЄФА грав як раз з «Енергією». Тоді гра видалась дуже напруженою, і «залізничники» не одразу змогли схилити шальки терезів на свою користь, а головний тренер харків’ян Євген Ривкін сказав, що саме таких матчів не вистачало для того, щоб підготуватись до матчів у Кубку УЄФА. «Енергія» вже встигла зіграти з деякими претендентами на медалі у нинішньому чемпіонаті України. Результати ми пам’ятаємо: розгромна поразка від «Локомотива» у поєдинку за Суперкубок України та майже ідентична поразка у «енергетичному» дербі з «Ураганом». Але, як би там не було, є така думка, що у матчі з «Юні-Ламаном» «енергетики», не дивлячись на розгромний рахунок, все-таки грали не на максимумі своїх можливостей, намагаючись зберегти сили на матчі Кубка УЄФА. Якщо так і було, то сил підопічним Валерія Легчанова має вистачити. Ще одним мінусом, як це не дивно, можуть стати ті ж таки рідні стіни. Знову ж таки – ми знаємо, як «Енергія» грає вдома у матчах Екстра-ліги. Але це вже не чемпіонат України. Це – більш серйозний рівень, і у «енергетиків» - як досвідчених, так і у тих, для кого цей євротурнір буде першим – безумовно, буде хвилювання. Тоді підопічним Валерія Легчанова залишається головне: швидко побороти стартовий мандраж та одразу підбирати ключі до французьких воріт.

Як би там не було, але «Енергія» у поєдинку проти «Кремлін-Бісетр Юнайтед» має бути фаворитом – і не тільки на папері, а й по грі. Тому, нам залишається побажати чемпіонам України вдалого старту в рамках Основного раунду Кубка УЄФА на рідному майданчику.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!