Фінал Восьми Ліги чемпіонів 2020/2021 відбудеться без участі «Продексіма»

Херсонський клуб гідно протистояв «Інтеру Мовістар», але кваліфікуватися до наступної стадії  Ліги чемпіонів не зумів.

У протистоянні чемпіонів Іспанії та України фаворитом вважався саме клуб з передмістя Мадрида. Втім, на перших хвилинах ініціативу захопили українці. Білоцерківець ударом з гострого кута не зумів переграти Хесуса Гарсію, а Роніньо з надвигідної позиції не поцілив у ворота.

Одразу відзначимо, що ще у першій половині зустрічі стовп «Продексіма» зазнав травми і більше на паркет не повертався.

Ближче до середини тайму ініціатива почала переходити до господарів майданчика. Чудовий момент мав Тріподі, який протягнув м’яч, вийшов на ударну позицію, але не перехитрив Ципуна.

Майже одразу свою нагоду для голу знову отримав Роніньо. Втім, Хесус Гарсія на пару з поперечиною відвели загрозу від воріт «Інтера Мовістар».

Однак, кінцівка тайму лишилася за іспанцями. Фернандо вийшов віч-на-віч з Ципуном, але Кирило врятував свою команду та перевів м’яч на кутовий. Втім, саме після розіграшу цього корнера Дані Сальдісе ударом головою з близької відстані вивів господарів вперед.

Херсонці мали шанс зробити рахунок рівним перед відпочинком. Знову атаку завершував Роніньо. Хесус Гарсія вже не міг врятувати свою команду після удару бразильського грузина, але це зробила стійка. Також останні 30 секунд першої половини Андре Броканело проводив з п’ятим польовим на майданчику, але особливого результату це не дало.

Початок другого тайму ознаменувався повною перевагою іспанців. Сальдісе, Боїс, Мартель і це далеко не повний перелік тих виконавців, які могли подвоювати перевагу команди Фаустіно Перес-Морено Гомеса. Втім, рахунок на табло не змінився лише завдяки неймовірній грі Ципуна.

Дійсно, у першій половині другого тайму український клуб важко чіплявся за володіння м’ячем без травмованого Білоцерківця. Втім, до середини двадцятихвилинки гра вирівнялася і «Продексім зумів зробити рахунок рівним. Зварич та Роіньо організували атаку 2 в 1 і Михайло впевнено реалізував свою нагоду.

Втім, майже миттєво Мартель міг виводити іспанців вперед. Команду Андре Броканело врятувала стійка.

Надзвичайно щедрою на моменти виявилася 33-тя хвилина зустрічі. На позиції стовпа опинився Роза, який зачепився за м’яч, але з близької відстані не переграв Хесуса Гарсію.

«Інтер Мовістар» відповів результативно. Після обрізки Роніньо Борха вийшов віч-на-віч з Ципуном та вдруге вивів команду з Торрехона-де-Ардос вперед.

Втім, українці не довго поступалися. Простріл Шотурми з аута знайшов ногу Поли й рикошетом від капітана господарів м’яч опинився у воротах.

Нічийний рахунок тримався на табло, а це означало, що матч наближається до екстра-таймів. Андре Броканело вирішив ризикнути та випустив п’ятого польового. Це рішення стало фатальним. Дві помилки херсонців трансформувалися у голи Сесіліо та Хесуса Гарсії. Чемпіон Іспанії не пробачив!

Як підсумок, саме «Інтер Мовістар» стає одним з учасників Фіналу Восьми Ліги чемпіонів 2020/2021.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. «Інтер» Мовістар» (Іспанія) – «Продексім» (Україна) – 4:2 (1:0)

Голи: Дані Сальдісе (16), Борха (33), Пола (33 – автогол), Сесіліо (39), Хесус Гарсія (40) – Зварич (31)
Попередження: Ерік Мартель (14) – Шотурма (13), Сорокін (30), Роніньо (35)

«Інтер Мовістар»: Хесус Гарсія – Пола (к), Рая, Борха, Піто – Сесіліо, Ерік Мартель, Фернандо, Дані Сальдісе – Лукас Тріподі, Боїс, Бруно Яковіно, Алекс Гонсалес

«Продексім»: Кирило Ципун – Михайло Зварич, Роніньо, Микола Білоцерківець, Петро Шотурма – Віталій Скорий (к), Даніель Роза, Дмитро Сорокін, Клаудіньо – Андреу, Михайло Волянюк, Станіслав Моспан, Максим Бессалов, Андрій Заєць

Пресслужба Асоціації футзалу України
Фото: «Інтер» Мовістар»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!