Кубок УЄФА. Основний Раунд. Енергія – Брезьє Марібор. Анонс

Кубок УЄФА з футзалу. Основний раунд.
«Енергія» (Україна) – «Брезьє Марібор» (Словенія)

13 жовтня 2016 року. Україна. Львів. Палац спорту «Галичина» - 18.00.
Пряма трансляція: «Спорт-1».

Після того, як львівська «Енергія» у першому матчі Основного раунду Кубка УЄФА перемогла французький «Кремлін-Бісетр Юнайтед», вона зробила перший вагомий крок до виходу в Елітний раунд. Наступний крок треба зробити у матчі проти словенського «Марібора».

Але яким буде цей крок? Якщо аналізувати результати вчорашніх матчів обох команд (проти згаданого «Кремлін-Бісетр Юнайтед» та «Раба ЕТО Дьор» відповідно), то «Енергія» теоретично не може мати якісь проблеми у поєдинку зі словенською командою. Але давайте згадаємо поєдинок проти чемпіона Франції. У «енергетиків» була перевага у довжині лави запасних, проте у першому таймі це не грало особливої ролі. Тим більше, якщо згадати, що французи першими відкрили рахунок. Це можна пояснити лише одним: підопічні Валерія Легчанова не до кінця увійшли у гру, тому і були проблеми. А от у другій 20-хвилинці ми вже побачили іншу «Енергію» - таку, яку ми звикли бачити у чемпіонаті України. Звісно, десь допомогло вилучення Бельхаджа, але у той же час неможливо не відзначити, що сама «Енергія» скористалася майже усіма своїми перевагами у даному поєдинку.

Тепер же «зелено-білим» належить зіграти проти словенського «Марібора». Теоретично, у львів’ян не має виникнути проблем з чемпіонами Словенії. Тим більше, у Роберта Грдовича не така довга лава запасних – лише дві бойові четвірки. Втім, не будемо забувати, що українським командам не завжди легко даються поєдинки з балканськими командами. І з футзальними – у тому числі. І якщо «Марібор» добре налаштується, то він може створити проблеми для «Енергії». Тим більше, є, кому створювати – ми про це говорили у представленні «Марібора». Тому, підопічним Валерія Легчанова треба грати зі словенцями дещо обережно. Але водночас – треба все-таки робити ставку на гру першим номером та змусити Даміра Пушкара працювати по повній програмі. І якщо так зіграти, то результат обов’язково прийде. Згадайте другий тайм поєдинку проти «Кремлян-Бісетр Юнайтед». Є така думка, що якщо спробувати зіграти проти «Марібора» у такому ж стилі протягом усього матчу, то перемога нікуди не дінеться. Тим більше, підопічні Валерія Легчанова, скоріше за все, дивились поєдинок словенців проти «Раба ЕТО Дьор» і зробили деякі висновки для себе. А раз так, то це має суттєво полегшити завдання «зелено-білим».

Наразі «Енергія» посідає друге місце у своєї групі, поступаючись команді з Дьора лише за різницею м’ячів. Враховуючи те, що до Елітного раунду пройдуть дві команди, то львів’янам можна перемогти сьогодні та достроково оформити вихід до наступної стадії Кубка УЄФА, а потім у особистій суперечці з «Раба ЕТО Дьор» вирішувати питання першого місця (якщо чесно, є сумніви у тому, що «Кремлін-Бісетр Юнайтед» зможе нав’язати серйозну боротьбу чемпіонам Угорщини). Але господарі майданчику, напевне, будуть робити все для того, щоб вийти на перше місце вже за підсумками другого туру. Що ж, якщо реалізація моментів не підведе, то такий підсумок буде цілком вірогідним. І у це ми будемо вірити.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!