«Продексім» поступається «Барселоні»

Підопічні Хаві Родрігеса зазнали поразки від чемпіона Іспанії за підсумками свого другого матчу у рамках елітного раунду Ліги чемпіонів.

Поєдинок розпочався для української команди швидким голом. Волянюк віддав на Роніньо, і «десятка» херсонців після яскравого проходу переграв Дідака Плану, відправивши м’яч у ворота.

Перевага «мельників» протрималася трохи більше хвилини. Після фолів Скорого каталонці заробили два небезпечних штрафних. Саме після розіграшу другого з них Айкардо відкотив на Дієго, який потужним пострілом відновив статус-кво.

Після тиску іспанців «Продексім» вирівняв гру, однак, пропустив вдруге. Захист херсонської команди не впорався з головним голеадором суперника – Феррао, який ударом з розвороту вперше вивів підопічних Андреу Плази вперед. 

До перерви за моментами переважали українці, втім, зробити рахунок рівним вони не зуміли.

Після відпочинку перевагу захопили «синьо-гранатові». Тричі «мельників» рятувала стійка воріт Савенка, який замінив Ципуна у другому таймі, і двічі у цих моментах не пощастило капітану іспанців – Лозано.

Третій м’яч таки побував у воротах херсонців. Зварич поступився у боротьбі Феррао, який, як і зазвичай, був найактивніший свого клубу, а Савенко вийшов з воріт, аби не дати бразильцю пробити з кращої позиції. Однак, якщо з ударом «одинадцятки» кіпер українського клубу впорався, то перед Шираіші залишилися порожні ворота, і Даніель свій шанс не змарнував.

«Мельники» не планували складати зброю. На 32-ій хвилині Білоцерківець чудово розвернувся у штрафному майданчику суперника та прострілив на Зварича, який замкнув дальню стійку – 2:3.

У «Продексіма» залишалося 8 хвилин. Найкращу нагоду, аби відновити рівновагу мав той-таки Білоцерківець, але на цей раз стійка підстрахувала Плану.

Кінцівку зустрічі херсонці проводили з п’ятим польовим, але зачепитися бодай за нічию українцям не вдалося. Натомість, Лозано ударом з власної половини майданчику на останній секунді встановив остаточний рахунок зустрічі. 2:4 – команда Хаві Родрігеса поступається чемпіону Іспанії у гідній боротьбі.

«Продексім» (Херсон) – «Барселона» (Іспанія) – 2:4 (1:2)
Голи:
Роніньо (2), Зварич (32) – Дієго (3), Феррао (8), Шираіші (29), Лозано (40)
Попередження: Скорий (3), Корсун (31)

«Продексім»: Кирило Ципун (Юрій Савенко, 21) – Віталій Скорий (к), Роніньо, Михайло Волянюк, Євген Ланко, Михайло Зварич, Петро Шотурма, Микола Білоцерківець, Ігор Корсун, Дмитро Сорокін, Максим Бессалов, Давид Річард

«Барселона»: Дідак Плана – Айкардо, Дієго, Феррао, Хоселіто, Серхіо Лозано (к), Адольфо, Марсеніо, Даніель Шираіші, Бернат Повілл, Роджер, Артур, Маріо Рівільос, Хуанхо

У другому матчі групи «Спарта» з ідентичним результатом – 4:2 здолала «Сталіцу». Таким чином, «Барселона» стала першим учасником Фіналу Чотирьох Ліги чемпіонів.

У суботу «Продексім» вестиме боротьбу зі «Спартою» за те, аби фінішувати другим у групі D. Однак, для цього «мельникам» буде потрібна лише перемога. Початок зустрічі об 11:00.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: ФК «Барселона»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!