Євро-2017. Основний раунд. Хорватія – Чорногорія 4:0 + ВІДЕО

Хорвати почали досить-таки непогано, і вже на 1-й хвилині мали нагоду. Однак, дальній удар Новака мети не досяг. Тим не менш, після цього підопічні Мато Станковича позначили свою ігрову перевагу і продовжили шукати ключі до воріт Деспотовича. І голкіперу чорногорської збірної іноді доводилося вступати у гру. Однак, на 7-й хвилині він був безсилий після того, як хорвати розіграли штрафний, м’яч дійшов до Єловчича, який перед цим вийшов на зміну, а той у дотик переправив м’яч у ворота. Забивши гол, хорвати продовжили грати першим номером і шукали можливість для того, щоб збільшити свою перевагу. Вони розігрували цікаві комбінації, били по воротах Деспотовича, однак рахунок на табло не змінювався. По такій грі у чорногорців було дуже мало шансів для того, щоб дістатись до володінь Юкича. І тільки після 17-ї хвилини підопічні Свето Льєрси почали переходити половину майданчику збірної Хорватії та турбувати Юкича, однак колишній голкіпер «Єнакієвця» показав свою хорошу готовність до поєдинку. Тим не менш, хорвати були все-таки ближчими до того, щоб змінити рахунок, але улад Каньюха прийшовся у штангу. Однак, до кінця першого тайму «картатим» так і не вдалося збільшити свою перевагу.

На початку другого тайму картина гри не змінювалась. Хорвати володіли як ігровою, так і територіальною перевагою, тому результати не змусили себе довго чекати. Вже на 24-й хвилині рахунок був 3:0. Після цього ближче до екватору другого тайму темп гри трохи впав. І тільки невеличкі «спалахи» з хорватського боку робили її жвавішою. Ближче до 30-ї хвилини ледь не порушили цей «режим тиші» чорногорці, але Сушич не зміг вразити ворота Юкича. Але зрештою м’яч опинився в інших воротах. І автором голу став, мабуть, найактивніший гравець хорватів – Маринович. Він на цей гол точно заслужив. В принципі, по цій грі вже стало все ясно. Але хорватам було мало, і вони продовжували надалі йти вперед. 

Ближче до кінцівки поєдинку чорногорці намагалися забити «гол престижу». Так, непогану нагоду мав Чорович, але не влучив у дальній кут воріт Юкича. Втім, на перебіг подій це особливо не вплинуло. Згодом хорвати почали експериментувати та грати вп’ятьох. Але розігрували зайвого підопічні Мато Станковича недовго, і ендшпіль гри вони догравали у рівних складах. Отже, 4:0 – хорвати перемагають у балканському дербі.  

Хорватія – Чорногорія – 4:0
Голи:
Грцич (7), Шутон (22), Новак (24), Маринович (31)
Хорватія: Юкич – Матошевич, Єловчич, Маринович, Новак – Шутон, Грцич, Каньюх, Хорват - Єлавич
Чорногорія: Деспотович – Драшкович, Байчевич, Байович, Гойкович – Обрадович, Калашан, Чорович, Сушич - Мішович
Попередження: Хорват (20)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Павло Кубанов

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!