Євро-2018. Основний раунд. Чорногорія – Бельгія 1:2 + ФОТО + ВІДЕО

У обох команд, на відміну від попередніх поєдинків, відбулися зміни у стартових четвірках. І якщо у чорногорців відбулась лише одна заміна (Чорович замінив Байчетича), то у «червоних дияволів» відбулися зміни на «посту № 1». Тренерський штаб вирішив надати можливість зіграти досвідченому Морану свій 98-й матч за збірну Бельгії). Кому ці зміни пішли більше на користь, мала визначити гра, в якій виявлявся володар почесного третього місця у групі «С». 

Бельгійці почали цей матч дуже жваво, намагаючись забити швидкий гол у ворота Деспотовича. І це мав двічі робити Хіту. Спочатку з його ударом впорався Деспотович, а потім, через кілька хвилин, удар 11-го номера бельгійської збірної прийняла на себе штанга. Тим не менш, на цьому підопічні Люке Крагна не зупинились, і на 5-й хвилині вони все-таки забили. І знову в центрі уваги опинився Хіту. Цього разу він віддав точну передачу на «п’ятачок», а там Дабі Реда переправив м’яч у ворота. Після цього вже Чорногорія стала грати трохи активніше, намагаючись відквитати цей м’яч. Швидко їм це зробити не вдалось, оскільки в кількох епізодах вдало зіграв Моран. Тим не менш, вже після екватору першого тайму балкарцям таки вдалося це зробити. Це кращий бомбардир збірної Чорногорії (принаймні, на цьому міні-турнірі) знову зробив свою справу. Після цього гра стала трохи жвавішою. Забитий гол додав наснаги балканцям, але у той же час він мотивував і бельгійців, які намагалися знову змусити Деспотовича капітулювати. Однак, м’яч у ворота голкіпера збірної Чорногорії не думав летіти. Тому, по такій грі нічийний підсумок першого тайму був у деякій мірі справедливим. 

Але у другому таймі бельгійці спробували довести, що цей рахунок не є справедливим, і що «червоні дияволи» більше заслуговують на перемогу. Вони стали більше грати на половині чорногорців, намагалися створювати небезпеку біля воріт Деспотовича. Особливо варто відзначити Хіту, котрий, як і у першому таймі, мав кілька дуже хороших нагод для того, щоб забити, однак, йому тотально не щастило. Та й не тільки він міг відзначитись. Могли це зробити і Яку, і Андане, однак безрезультатно. І тільки на 35-й хвилині оборона чорногорців таки дала тріщину, чим скористався Зааф – 2:1 на користь бельгійців. Чорногорські футзалісти тут же пішли відіграватись, і навіть мали кілька моментів для того, щоб зрівняти рахунок. Однак, врятувати гру їм не вдалося. 

Таким чином, збірна Бельгії, завдяки голу Заафа, буквально «вигризла» для себе третє місце у групі «С».  

Чорногорія – Бельгія – 1:2
Голи:
Байович (11) – Дабі Реда (5), Зааф (35)
Чорногорія: Деспотович – Драшкович, Чорович, Байович, Гойкович – Обрадович, Бойович, Калашан, Кандич
Бельгія: Моран – Шайбай, Яху, Хіту, Дабі Реда – Андане, Зааф, Каддурі, Колі
Попередження: Калашан (12)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Павло Кубанов

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!