Основний раунд європейської кваліфікації до чемпіонату світу: збірні Словенії та України сильнішого не виявили

Підопічні Олександра Косенка розписали мирову зі збірною Словенії у рамках матчу групи 2 основного раунду європейської кваліфікації до чемпіонату світу-2020.

Перемога у цьому поєдинку одразу виводила одну з команд до елітного раунду європейської кваліфікації до чемпіонату світу та значно підвищила б шанси кожної команд на те, аби посісти першу сходинку у групі. Тож, ціна помилки у цій зустрічі була дуже високою.

На 6-ій хвилині українці могли виходити вперед. Шотурма розрізав захист суперника точним пасом на Корсуна, однак, Ігорю не вдалося поцілити у площину воріт.

Трохи згодом вже Петро опинився на ударній позиції, але його пострілу також забракло влучності.

У словенців міг забивати Фідершек. Матей зумів обіграти Малишка, але пробив повз ворота. 

У складі команди Олександра Косенка чудову нагоду змарнував Разуванов. Сорокін на фланзі розхитав Осредкара й віддавав на Педяша. Пас перервав Фідершек, і від нього м'яч відлетів до Володимира, однак, той з надзвичайно вигідної позиції забити не зумів.

Натомість, на 17-ій хвилині команда Матея Кавчіча відкрила рахунок у зустрічі. Микитюк невдало зіграв на перехопленні, давши можливість Чуєцу отримати м'яч біля власних воріт. Кріст'ян протягнув його через весь майданчик, і обігравши Шотурму вразив ворота Іваняка.

Після перерви «жовто-сині» швидко наздогнали суперника у рахунку. Зварич закинув м'яч на Шотурму, а Петро на швидкості його обробив та відправив у володіння Пушкара.

Cловенці мали нагоду знову вийти вперед. Чуєц віддав на Осредкара, який потужно пробив здалеку, але м'яч пролетів повз ворота.

На 30-ій хвилині українці вперше вийшли вперед. Фідершек відверто завалив Фаренюка у штрафному майданчику, а Микитюк впевнено реалізував вирок з шестиметрової позначки.

Мала команда Олександра Косенка нагоду оформити більш вагому перевагу. Фаренюк розігнав швидкий наступ збірної України й віддав на Корсуна, однак, Ігор у ближньому бою не зумів переграти Пушкара. 

На 34-ій хвилині підопічні Матея Кавчіча відновили паритет. Мордей розхитав Малишка та пробив по воротах Іваняка. Євген врятувати свою команду не зумів.

Більше голів у цій зустрічі не було. 2:2 – нічия, яка збільшує шанси обидвох команд на вихід до елітного раунду та загострює боротьбу за перший рядок у групі 2.

Словенія – Україна – 2:2 (1:0)
Голи: Чуєц (17), Мордей (34) – Шотурма (22), Микитюк (30 – з пенальті)
Попередження: Фідершек (30), Мордей (37) – Микитюк (17), Малишко (32), Фаренюк (39)

Збірна Словенії: Дамір Пушкар – Кріст'ян Чуєц, Ігор Осредкар (к), Тео Турк, Матей Фідершек, Рок Мордей, Жига Чех, Нік Зайц, Ален Фетіч, Нейц Хоз'ян, Жан Корен, Джеремі Буковец, Клемен Дущак, Т'яз Ловренчіч

Збірна України: Євген Іваняк (к) – Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Ігор Корсун, Петро Шотурма, Володимир Разуванов, Сергій Малишко, Сергій Журба, Олександр Педяш, Тарас Королишин, Дмитро Сорокін, Михайло Зварич, Дмитро Литвиненко, Кирило Ципун

Заключну зустріч у рамках основного раунду європейської кваліфікації до чемпіонату світу підопічні Олександра Косенка проведуть 27 жовтня о 18:30. Суперником нашої команди стане Північна Македонія. О 21:00 свій поєдинок розпочнуть збірні Словенії та Косова.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!