Перша ліга 2018/19. Підсумки другого туру

«Атлетік» (Бровари) – «Food Centre-СумДУ» (Суми) – 4:5 (3:4)

Голи: Бодров (8), Бульбін (10, 18), Степаненко (30) – Мисловський (2), Зеленський (4), Катеринін (8), Велієв (17, 29)
Попередження: Гнезділов (12), Степаненко (16) – Прощенко (34), Острога (36) 

Другий тур розпочався з поєдинку у Броварах. Представники Київщини після розгромної поразки у зустрічі з «Візою-Втормою» сподівалися здобути перші залікові пункти у домашньому протистоянні з командою Сергія Песоцького.

Втім, старт для підопічних Олександра Славінського видався напрочуд невдалим. Ще до восьмої хвилини господарі поступалися з результатом 0:3. Щоправда, до завершення тайму команди неабияк додали у результативності, а «атлети» скоротили різницю у рахунку до мінімуму – 3:4.

У середині другої половини обидва колективи обмінялися точними ударами. Тож, для господарів ситуація не змінилася – їм потрібно було ліквідувати різницю в один забитий м'яч. Втім, сумчани втримали мінімальну перевагу до фінального свистка, здобувши другу перемогу поспіль у Першій лізі. Натомість, «Атлетік» поки що залишається без набраних балів.

«Рятувальник» (Ромни) – «Авангард» (Краматорськ) – 1:1 (1:1)

Голи: Чухненко (9) – Виставной (15)
Попередження: Баранник (24) – Нагорний (14), Єфименко (37)

Перший домашній поєдинок після повернення до чемпіонату України серед команд Першої ліги команда Ігоря Салівона завершила нічийним результатом. Впродовж першого тайму обидва колективи обмінялися результативними пострілами. Роменчан вивів вперед Володимир Чухненко. Натомість, вирівняти ситуацію на табло краматорчанам вдалося завдяки результативному удару Олега Виставного.

Після перерви обидві команди намагалися втілити можливості у другий переможний гол. Однак, фінальний свисток зафіксував першу нічию у новому сезоні Першої ліги. 

«Дніпро» (Черкаси) – «Епіцентр К-Таїрова» (Одеса) – 1:3 (0:3)

Голи: Миколюк (40) – Cолодов (17), Моторний (18), Михальчук (20)
Попередження: Михальчук (10)

У другому турі свої дебютні поєдинки провели «Дніпро» та «Ураган-2-КФВ». Підопічні Сергія Гупаленка приймали своїх суперників у Білозір'ї. Господарі провалили кінцівку першої половини, впродовж якої підопічні Віталія Сурича, зусиллями Солодова, Моторного та Михальчука забезпечили собі комфортну перевагу за підсумками стартової двадцятихвилинки – 0:3.

У другому таймі гості не форсували подій, впевнено довівши зустріч до переможного результату. До честі «дніпрян», представники Черкас боролися до останнього, зменшивши перевагу до двох м'ячів. Тож, одесити долучаються до списку лідерів, набравши шість очок у двох зустрічах. У свою чергу, команда Гупаленка спробує набрати очки вже після кубкової перерви. Суперником Черкащан стане «Рятувальник».

«Шевченків край» (Звенигородський р-н) – «Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) – 1:0 (0:0)

Голи: Степанов (40, ДП)
Попередження: Степанов (20)
Нереалізований дабл-пенальті: Степанов (40)

Завершальне протистояння туру відбулося у Черкасах. У Палаці спорту «Будівельник» команда зі Звенигородського району приймала «Ураган-2-КФВ». Потішити великою кількістю забитих м'ячів своїх шанувальників команди не зуміли.

Все вирішила кількість фолів, зароблена івано-франківцями у другому таймі. На останній хвилині у ворота гостей було призначено два дабл-пенальті, один з яких зумів реалізувати Петро Степанов, подарувавши звенигородчанам другу звитягу. Ці три очки дозволили команді Павла Остренка наздогнати «Візу-Вторму», «Food Cetre-СумДУ» та «Епіцентр К-Таїрова».

Втім, вже наступного туру представники Черкаської області та Одеси проведуть очний поєдинок, спробувавши визначити одну команду, яка продовжуватиме свій шлях без втрат. Натомість, колектив Сергія Задорожного проведе одразу три матчі поспіль (два у рамках Кубка України) з ще одним лідером чемпіонату – «Візою-Втормою». 

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Кобра» (Харків) – 5:0*

Команді «Кобра» (Харків) зараховано технічну поразку у зв'язку з неявкою на матч.  

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!