Перша ліга: анонс 10 туру

У перший уїк-енд лютого у чемпіонаті України серед команд Першої ліги відбудеться десятий тур. Можна сказати – «ювілейний» у цьому сезоні. Але, разом з тим, не варто забувати, що до кінця регулярного чемпіонату залишається ще менше турів. А це означає, що поступово вимальовуватись картина майбутньої стадії плей-офф. Однак, до ігор на виліт ще є час. А поки подивимось, що нам подарує десятий тур.

Роменському «Рятувальнику», як ми свого часу вже казали, у матчах другого кола треба, в основному, розраховувати на домашні поєдинки, де особливості місцевого майданчику дають деяку перевагу підопічним Ігоря Салівона. Хоча тут варто врахувати, що нинішні суперники «рятувальників», гравці «Епіцентра К Авангарда», теж проводять домашні матчі на не зовсім стандартному майданчику. Однак, одеситам, які, нагадаємо, є дебютантами Першої ліги, треба буде ще звикнути до специфіки майданчику спорткомплексу «Електрон». Чи буде це на руку господарям? Все залежить, перш за все, від адаптації їх опонентів, які навряд чи бажають втрачати свою поточну другу позицію в «регулярці». Тому, головна ставка ромен чан у цій грі – не дати можливості одеситам розгулятися на старті поєдинку, і тоді можна буде розраховувати на позитивний результат. У противному випадку щастя може посміхнутись підопічним Павла Ардаковського.

«Рятувальник» (Ромни) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
4 лютого 2017 року. Ромни. Спорткомплекс «Електрон» - 14.00
Арбітри: О. Січкар (Київ), В. Васильєв (Київська обл.), А. Фісенко (Суми)
Хронометрист: А. Луценко (Ромни)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)

Сумським «студентам» треба якось виправляти своє становище після серйозного провалу в Одесі. Тому, їм бажано тепер не оступатись. І підопічним Сергія Песоцького, мабуть, пощастило, що їм у черговому поєдинку регулярного чемпіонату доведеться зіграти з аутсайдером змагань – чернівецьким «Епіцентром К». Тобто, теоретично сумчани у цій зустрічі можуть здобути три очки та покращити свої позиції у турнірній таблиці. Тим більше, за рівнем гравців та класом команди «СумДУ», звичайно, має перевагу. Але якщо «Епіцентр К» дасть бій, то у сумчан можуть виникнути проблеми, на що гості, знаючи про не зовсім впевнену гру «студентів» у захисті, будуть розраховувати. А це вже може стати приводом для інтригую чого поєдинку.

«СумДУ» (Суми) – «Епіцентр К» (Чернівці)
5 лютого 2017 року. Суми. Легкоатлетичний манеж СумДУ – 11.00.
Арбітри: О. Макаренко (Радомишль), Я. Опришко (Кременчук), О. Єлшанський (Суми)
Хронометрист: А. Фісенко (Суми)
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ).

Після домашньої звитяги над роменським «Рятувальником», одеський «Делівері» поїде до Івано-Франківська, де зустрінеться з місцевим «Епіцентром К10». Безумовно, підопічні Олега Безуглого будуть робити все для того, щоб отримати другу перемогу протягом цього тижня. І вони мають дуже великі шанси на це, якщо чесно. Тому що «К10» зараз не в дуже хорошому настрої після розгромної поразки від «К3». Це – по-перше. По-друге – підопічні Романа Ярого, мабуть, розуміють, що в деяких аспектах гри «Делівері» буде фаворитом, особливо якщо почне грати першим номером. Однак, у той же час у франківців буде серйозна мотивація здобути три очки. Наразі «Епіцентр К10» знаходиться на відстані трьох очок як раз від «Делівері». Тому, обіграти сусіда по турнірній таблиці та зрівнятися з ним за очками буде принциповою справою для «будівельників». Чи є у когось сумніви, що всі ці факти роблять матч у Івано-Франківську центральним у десятому турі?  

«Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – «Делівері» (Одеса)
5 лютого 2017 року. Івано-Франківськ. Муніципальний ФОК – 13.00.
Арбітри: О. Плахов (Чернівці), В. Герасимків (Ковель), П. Липецький (Івано-Франківськ)
Хронометрист: В. Гронський (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Фурман (Чернівці)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!