Перша ліга. Анонс 2 туру

Напередодні старту 2 туру чемпіонату України серед команд Першої ліги прес-служба Асоціації футзалу України традиційно робить анонс майбутніх баталій. А подивитись у наступному турі буде, на що. Тим більше, якщо врахувати те, що тур розтягнеться на три дні. А це означає, що всі бажаючі можуть поспостерігати за тим, що нам приготує другий тур.

Так вже склався календар для «СумДУ», що у двох стартових матчах Першої ліги ця команда по черзі прийматиме у себе двох представників Одеси. Спочатку був «Делівері», а тепер – «Епіцентр К Авангард», який є дебютантом чемпіонату. І у цьому протистоянні підопічні Сергія Песоцького, мабуть, будуть фаворитами. Хоча одесити, які у минулому турі здобули свою першу перемогу на новому для себе рівні, будуть робити все для того, щоб продовжити свою переможну ходу. Виходячи з цього можемо сказати, що у Сумах на нас чекає дуже цікавий поєдинок.

Враховуючи те, як сильно «студенти» грають вдома, можна сказати, що одеситам однозначно буде нелегко. Тим більше, треба враховувати той факт, що сумчани звикли грати на більш просторих майданчиках (а у Легкоатлетичному манежі СумДУ – саме такий, і там є, де розгулятись технічним гравцям сумської команди). Але немає сумнівів у тому, що Павло Ардаковський готує якісь сюрпризи для Сергія Песоцького, тим більше якщо згадати, що протягом міжсезоння «Епіцентр К Авангард» зарекомендував себе міцною командою.  

«СумДУ» (Суми) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
3 листопада 2016 року. Суми. Легкоатлетичний манеж СумДУ – 12.00
Арбітри: А. Духан (Луганськ), А. Швець (Харків), О. Єлшанський (Суми)
Хронометрист: А. Фісенко (Суми)
Суддівський спостерігач: Р. Хоботов (Київ)

Дні Одеси на Сумщині триватимуть у Ромнах, де місцевий «Рятувальник» прийматиме «Делівері». Для господарів старт сезону був не дуже вдалим: виліт з Кубка України на ранній стадії, поразка у стартовому матчі Першої ліги. І все – від «Епіцентра К3». Але тепер підопічні Андрія Салівона прийматимуть іншого суперника, щоправда – не менш амбітного.

«Делівері» у нинішньому чемпіонаті Першої ліги вважається одним з претендентів на фінал. Але, вочевидь, одеситам треба ще попрацювати над багатьма компонентами своєї гри, щоб виправдати такі аванси. Особливо це стосується 10-метрових, якщо згадати, що у поєдинку проти «СумДУ» одеська команда не реалізувала чотири дабл-пенальті, причому три з них не забив Сніцар (як тут не згадати знаменитого аргентинського футболіста Мартіна Палермо, який не забив три пенальті у матчі з Колумбією?). Тому, буде цікаво подивитись на те, чи зробили гравці «Делівері» висновки з цього (якщо справа дійде до пробиття «десяток»).

А ще можна чекати результативної гри. Знаючи особливості домашнього залу «Рятувальника», можна припустити, що голів буде багато.

«Рятувальник» (Ромни) – «Делівері» (Одеса)
3 листопада 2016 року. Ромни. Спорткомплекс ім.. Окипного – 12.00
Арбітри: Д. Божко (Хмельницький), В. Васильєв (Київська обл.), А. Фісенко (Київ)
Хронометрист: А. Луценко (Ромни)
Суддівський спостерігач: О. Шабан (Суми)

Центральний матч цього туру відбудеться у Івано-Франківську. І не тільки тому, що на нас знову чекає дербі «Епіцентрів». Просто знаючи, наскільки принциповими є поєдинки між «К10» і «К3» (минулий сезон це довів), можна зробити саме такий висновок. Тому, від цього матчу можна чекати чого завгодно. Те, що буде багато боротьби – навіть не обговорюється. А от щодо підсумкового результату – поки що прогнозувати його не будемо.

У «Епіцентра К10» був зайвий тиждень для того, щоб ретельно підготуватись до свого стартового матчу в новому сезоні Першої ліги. І цей фактор, як і підтримка рідних трибун, має зіграти свою роль. Водночас, «Епіцентр К3», судячи з останніх матчів, набрав непоганий хід. І навряд чи підопічні Олега Шайтанова погодяться з тим, щоб раптом забуксувати у Івано-Франківську.   

«Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр К3» (Київ)
4 листопада 2016 року. Івано-Франківськ. Муніципальний ФОК – 14.00
Арбітри: О. Плахов (Чернівці), О. Хомич (Луцьк), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: В. Гронський (Івано-Франківськ)
Суддівський спостерігач: С. Дребужан (Ужгород)

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Ігор Супкарьов

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!