Перша ліга: анонс матчів 10 туру

З 9 по 11 лютого у чемпіонаті України серед команд Першої ліги відбудуться матчі 10 туру. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих поєдинків.

Група «Захід»

В очному протистоянні «Енергії-2-ЛЮ-Альтернативи» та «Візи-Вторми», можливо, буде на 80 % вирішено питання володарі другого місця у групі «Захід», яке дає можливість пройти у другий етап Першої ліги. Наразі «мануфактурники» випереджають львів’ян, але в разі поразки гостей у підопічних Назара Станкевича ще будуть шанси на те, щоб спустити нижче своїх конкурентів. Але цих самих шансів буде ой як мало. Тому, «енергетики» у цьому матчі не матимуть права на помилку. З цього передматчевого розкладу ми робимо висновок, що жодна з команд не матиме легкої прогулянки на паркеті Палацу спорту «Галичина». У подібних випадках зазвичай кажуть, що це буде гра за шість очок. І цей матч, мабуть, буде з розряду саме таких.

«Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» (Львів) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ)
10 лютого 2018 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 13.30. 
Арбітри: М. Слободянюк (Вінниця), Орест Дуцяк (Дрогобич), В. Болізюк (Львів) 
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Чим менше залишається турів до кінця першого етапу чемпіонату Першої ліги, тим менше залишається питань щодо володарів путівок у другий етап. Принаймні, наразі ситуація у групі «Захід» виглядає так, що навряд чи хтось зможе завадити другій команді «Урагану» вийти з першого місця. І якщо підопічні Юрія Костишина обіграють у дербі «Епіцентр К10», то питання про переможця групи буде на 80 % вирішено. Звичайно, «будівельники» на рідному майданчику намагатимуться зробити все для того, щоб відібрати очки у «драконів», але якщо дивитись на перспективи цих двох команд більш реально, то у номінальних гостей шанси на здобуття очок все-таки виглядають більшими. Але якщо Ярий та компанія сповна скористаються проблемами «ураганівців» у захисті, які були наочно показані в останніх іграх, то шальки терезів цілком ймовірно можуть схилитися в бік «К10».

«Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – «Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ)
10 лютого 2018 року. Івано-Франківськ. ФОК – 17.00. 
Арбітри: Олег Дуцяк (Дрогобич), О. Плахов (Чернівці), П. Липецький (Івано-Франківськ)
Хронометрист: В. Гронський (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

Група «Схід»

Десятий тур почнеться 9 лютого у Сумах, де «СумДУ» буде боротися з черкаським «Дніпром». Чому саме боротися? Тому що після перемоги своєї перемоги над лідерами чемпіонату черкащани перебувають на ходу, і з психологічної точки зору в них є перевага над «студентами». Це – по-перше. По-друге – у цьому сезоні «Дніпро» є дуже незручним суперником для «СумДУ». Можливо, якби сумчани грали у цьому сезоні своїм минулорічним складом, то картина стосунків «СумДУ» та «Дніпра» була би трохи іншою. А поки у нас складається така ситуація, що чинні чемпіони Першої ліги поки що не завжди можуть на рівних конкурувати з дебютантом чемпіонату та одним з претендентів на потрапляння до другого етапу. І для гостей перемога у Сумах буде ще одним кроком на шляху до виходу з групи «Захід». Тому, незважаючи на те, що гравці «СумДУ» гратимуть вдома, все-таки у «Дніпра» наразі шанси на перемогу є трохи вищими.

«СумДУ» (Суми) – «Дніпро» (Черкаси) 
9 лютого 2018 року. Суми. Легкоатлетичний манеж СумДУ – 16.30.
Арбітри: Д. Каркаєв, Д. Трохименко (обидва – Київ), О. Єлшанський (Суми)
Хронометрист: А. Савельєв (Суми)
Спостерігач арбітражу: В. Михальський (Київська обл.)

Після першої поразки у цьому сезоні футзалісти «АРПИ Запоріжжя», безумовно, будуть мати бажання реабілітуватися перед власними вболівальниками. Здавалося б – ніхто поки що не загрожує першому місцю підопічних Олега Зозулі, і вони можуть собі дозволити десь втратити три очки. Але ж навряд чи такі розклади їх влаштують, тому що запорожці планували пройти перший етап чемпіонату (про другий ще не говоримо) без втрат. А тут сталися втрати очок. Хоча той результат, безумовно, був більш важливий для «Дніпра». Але перемігши «АРПИ Запоріжжя», черкащани, таким чином, показали своїм конкурентам з «МКВ», як треба грати проти лідера чемпіонату. І одесити, безумовно, спробують повторити те, що зробили «дніпряни». А заодно у них буде можливість перевірити правильність тези, що «хороша команда двічі поспіль не програє», тим більше – вдома.

«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «МКВ» (Одеса)
11 лютого 2018 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 15.00.
Арбітри: С. Черноусов (Херсон), Я. Опришко (Кременчук), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: В. Біляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: М. Зубко (Черкаси)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Сергій Левицький

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!