Перша ліга: анонс матчів 4 туру

З 14 по 16 грудня у чемпіонаті України серед команд Першої ліги буде зіграний 4 тур. Пропонуємо Вашій увазі анонс матчів.

Стартує друге коло Першої ліги (а заодно і четвертого туру) черговим івано-франківським дербі. «Епіцентру К10» треба якимось чином вибратися з останнього місця у групі «Захід». Для цього «будівельникам» треба тільки перемагати у протистоянні з молодими «ураганівцями». Тому, Данів та компанія мають зробити все можливе для того, щоб втілити цей задум у життя. Але на те воно і дербі, що там не можна робити завчасних висновків. Тим більше, ще невідомо, який план на цю гру матимуть «ураганівці». Можна передбачити, що вони спочатку матимуть на меті зіграти першим номером, а потім, якщо дозволятиме результат, пограти на контратаках. А може бути і такий варіант, що номінальні гості спочатку зроблять акцент на те, щоб нейтралізувати атаку «Епіцентру К10». Втім, це лише здогадки. А що буде насправді – подивимось вже під час чергового івано-франківського дербі.  

«Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – «Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ)
14 грудня 2017 року. Івано-Франківськ. ФОК – 17.00.  
Арбітри: О. Плахов (Чернівці), Я. Сторожук (Львів), В. Гронський (Івано-Франківськ)
Хронометрист: А. Яцурак (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

За підсумками першого кола «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» очолює групу «Захід», залишаючи за своєю спиною три команди з Івано-Франківська. І для підопічних Назара Станкевича домашній поєдинок проти «Візи-Вторми» буде хороша можливість відірватись від своїх переслідувачів. Однак, у той же час не будемо відкидати і факт того, що «Віза-Вторма» також матиме бажання здобути очки у Львові. Тому, для «мануфактурників» цей поєдинок також буде якщо не принциповим, то у якійсь мірі важливим. Отже, враховуючи це, можна зробити висновок, що на нас чекатиме дуже цікавий матч. І, можливо, там можна буде розраховувати на сюрпризи за підсумками гри.

«Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» (Львів) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ)
14 грудня 2017 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 19.00.  
Арбітри: П. Липецький (Івано-Франківськ), Б. Кіндій (Розділ), І. Якимишин (Львів)
Хронометрист: В. Болізюк (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Після того, як чинний чемпіон Першої ліги, «СумДУ», здобув першу перемогу у сезоні, здолавши на виїзді «МКВ», підопічіні Сергія Пєсоцького не проти перемогти знову. Тим більше – вдома. І тим більше – є така можливість взяти реванш у черкаського «Дніпра» взяти реванш за поразку у поєдинку першого кола, коли сумчани програли 2:7. Зайвої мотивації краще не придумати. Тому, можна сказати, що у Сумах має відбутись дуже цікавий поєдинок. І він буде важливим як для «СумДУ», так і для «Дніпра». Хоча зараз, звичайно, ще рано ставити все на кін, адже ще не зіграна навіть половина турнірної дистанції. Проте, такі протистояння все одно будуть важливими з турнірної точки зору. Адже нестача очок потім може серйозно вплинути на розподіл місць перед завершенням першого етапу змагань у Першій лізі.  

«СумДУ» (Суми) – «Дніпро» (Черкаси)
15 грудня 2017 року. Суми. Легкоатлетичний манеж СумДУ – 17.00.  
Арбітри: М. Кравченко, Д. Андрусь (обидва – Київ), О. Єлшанський (Суми)
Хронометрист: А. Савельєв (Суми)
Спостерігач арбітражу: О. Шабан (Суми)

Завершиться 4 тур у Запоріжжі. Можна одразу сказати, що 16 грудня у цьому місті буде справжнє свято футзалу, адже спочатку на паркеті Палацу спорту «Запоріжалюмінбуд» буде зіграний матч Першої ліги, а потім – Екстра-ліги. Тому, можна вважати, що матч між «АРПИ Запоріжжя» та «МКВ» буде, якщо висловитись боксерською термінологією, зіграний в андеркарді головної події. Але у той же час протистояння між «АРПИ» та «МКВ» теж буде цікавим. Обидві команди непогано знають одна одну, і це – вже запорука того, що поєдинок не має бути прохідним для жодного з колективів. Ще одна деталь, яка додає інтриги до цієї гри – чи зможе «МКВ» забрати кілька очок у чинного лідера групи «Схід»? Нагадаємо, що «АРПИ» наразі лідирує, не втративши жодного очка. Більше того – якщо зробити зведену таблицю двох груп, то ми побачимо, що «АРПИ» наразі є одноосібним лідером Першої ліги. Тому, навряд чи підопічні Олега Зозулі захочуть втратити це лідерство. Але якщо згадати, що «МКВ» програв у минулому турі «СумДУ» (та ще і вдома), то у підопічних Романа Смирнова є стимул довести, що та поразка була прикрою випадковістю.

«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «МКВ» (Одеса)
16 грудня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 13.00. 
Арбітри: А. Швець (Харків), І. Дудінов (Дніпро), І. Андрєєв (Дніпро)
Хронометрист: В. Беляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: В. Михальський (Київська обл.)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!