Перша ліга, огляд перших півфінальних матчів

17 та 18 березня відбулись перші матчі півфінальної серії плей-офф чемпіонату України серед команд Першої ліги. Пропонуємо Вашій увазі огляд поєдинків, які відбулись у Сумах та Одесі.

На паркеті легкоатлетичного манежу «СумДУ» приймав «Епіцентр К Авангард». Те, що матч буде важким, було зрозуміло вже з самого початку. А ще більше це стало зрозумілим тоді, коли вже на 6-й хвилині у гравців обох команд (а конкретно – Зеленський та Гавенко). Тим не менш, за духом гри відчувалось, що перевага буде на боці тієї командою, яка заб’є першою. В результаті першим це зробив «СумДУ» після гарної атаки у виконанні Максима Мисловського та Андрія Бурдюга і влучного удару останнього. Однак, за кілька миттєвостей Євген Гавенко вдало зіграв індивідуально і точно пробив здалеку. Після цього на майданчику легкоатлетичного манежу СумДУ встановилася рівновага не тільки по рахунку, а і по грі. Однак, на 17-й хвилині цю саму рівновагу порушив Роман Зеленський, який вивів «СумДУ» вперед. Це змушувало одеситів йти вперед, однак, забити другий м’яч у ворота Шаміля Абдулаєва їм не вдавалось.

А наприкінці гри у одеських «будівельників» стались дві неприємні події одразу. Спочатку на 38-й хвилині повторне попередження отримав Володимир Можеренков. Підопічним Павла Ардаковського вдалося встояти протягом двох хвилин у меншості, і у них залишалось сорок секунд для того, щоб врятувати гру. Тому, логічно, що гості перейшли ан гру з п’ятим. Однак, майже одразу вони пропустили гол у порожні ворота від Євгена Петракова – 3:1. І цей рахунок зберігся до кінця. Таким чином, одеситам тепер треба вигравати два матчі на рідному паркеті.

«СумДУ» (Суми) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) – 3:1
Голи:
Бурдюг (7), Зеленський (17), Петраков (40) – Свірідов (7)
Попередження: Зеленський (6) – Гавенко (6), Можеренков (19)
Вилучення: Можеренков (38 – повторне попередження)

А от інший представник Одеси у півфіналі Першої ліги, «Делівері», святкував перемогу. До того ж, як показала гра, ця перемога була не такою легкою, як могло би здатися. Хоча після двох голів у ворота «Епіцентра К3» протягом 2-ї хвилини здавалось, що «будівельники» не повернуться у гру. Однак, вони змогли згодом скоротити розрив до мінімуму. І, можливо, їм вдалося би вирівняти становище у грі, якби не автогол Євгена Жука наприкінці першого тайму. І це знову сплутало план гри підопічним Олега Шайтанова.

Тим не менш, у другій 20-хвилинці «будівельники» заграли інакше, і це принесло свої плоди. Але це сталося після того, як Валерій Власович реалізував пенальті у ворота «К3». Після цього киянам вже треба було тільки атакувати. І вони змогли скоротити розрив до мінімуму. Однак, гол Сергія Фадєєва звів зусилля гостей врятувати гру до нуля. Тепер у «Епіцентра К3» є надія тільки на рідні стіни.

«Делівері» (Одеса) – «Епіцентр К3» (Київ) – 5:3
Голи:
Власович (2, 25 – з 6-метрового), Єрьомін (2), Жук (19 – автогол), Фадєєв (38) – Нестерук (12), Івонко (27), Сандецький (33)
Попередження: Рибак (21), Коротенко (25) - Сандецький (20)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Ілона Купавка

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!