Перша ліга: результати 3 туру (ОНОВЛЕНО)

З 30 листопада по 3 грудня у чемпіонаті України серед команд Першої ліги були зіграні матчі 3 туру. Пропонуємо Вашій увазі їх результати.  

«Енергетичне» дербі у Першій лізі, як і очікувалось, виявилось надто гострим та принциповим. Тому, обидві команди розпочали гру без банальної розвідки боєм. І це призвело до того, що вже на 5-й хвилині гості повели у рахунку завдяки голу Шотурми. Щоправда, львів’яни дуже швидко відповіли. А точніше – відповів Мацик. Саме він змусив капітулювати Левандівського. Такий результативний початок тільки додав грі драйву та емоцій, адже для обох команд було важливо здобути перемогу в очному протистоянні. Однак, іноді це призводило до того, що гравці обох команд не могли в деяких епізодах зіграти спокійно, в результаті чого отримували жовті картки. Для «Урагану» це згодом вилилося у серйозні проблеми. Але це було згодом, наприкінці матчу. А поки ж «енергетики» та «ураганівці» намагались бодай би якось схилити шальки терезів на свою користь.

Вирішальною стала 38-ма хвилина. Саме тоді другу жовту картку отримав Гірка. «енергетики» відносно швидко змогли реалізувати більшість і вийшли вперед. Але цього львів’янам було мало, і на останній хвилині гри Радевич поставив остаточну крапку – 3:1 на користь підопічних Назара Станкевича.   

«Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» (Львів) – «Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ) – 3:1
Голи:
Мацик (6), Радевич (39, 40) – Шотурма (5)
Попередження: Миколюк (14), Патуляк (18) – Кефа (10), Гірка (22)
Вилучення: Гірка (38) 

Чинний чемпіон Першої ліги, «СумДУ», після двох стартових поразок вже не мав права відступати. Тому, підопічні Сергія Пєсоцького мали бути надто мотивованими. Однак, старт поєдинку для гостей не задався, оскільки «МКВ» взяв ініціативу до своїх рук. За такого ходу подій «студенти» навіть іноді не могли нормально перейти з оборони до атаки. Але, на їх щастя, одесити не могли втілити свою перевагу у голи. Натомість, гравці «СумДУ» вже у другій частині першого тайму змогли організувати три контр випади, які закінчились трьома голами. Це був дуже серйозний удар по планах «МКВ» на цей матч. І тільки на початку другого тайму підопічні Романа Смирнова майже прийшли до тями. А гол Опарівського подарував «червоно-білим» надію. Але за кілька хвилин Катеринін поновив перевагу «СумДУ» в три м’ячі. До честі одеситів, вони не здалися, і спробували врятувати гру. Але єдине, що їм вдалося зробити, так це скоротити розрив до мінімуму. І це дозволило чинним чемпіонам Першої ліги святкувати свою першу перемогу в новому сезоні.

«МКВ» (Одеса) – «СумДУ» (Суми) – 3:4
Голи:
Опарівський (26), Гай (33), Йапарама (35) – Бабинін (13), Катеринін (13, 14, 28)
Попередження: Кочевенко (18), Златов (31) – Тодор (16) 

Несподівано для всіх, черкаський «Дніпро» вже на початку матчу проти «АРПИ Запоріжжя» повів у рахунку. Можна сказати, що цим гості показали свої наміри як мінімум не поступитись фавориту пари. Але підопічні Олега Зозулі вже у середині першого тайму змогли схилити шальки терезів на свою користь – 2:1. Однак варто віддати належне «дніпрянам», які ще до перерви змогли зрівняти цифри на табло Палацу спорту «Запоріжалюмінбуд», що залишало їм непогані шанси на хороший результат за підсумками гри. Але все пішло догори дригом після того, як на початку другого тайму другу жовту картку отримав Степанов. Гравці «АРПИ Запоріжжя» не тільки реалізували чисельну перевагу, а і взяли контроль над грою, що і вилилось у результат – 6:2 на користь Почебута і компанії.

«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «Дніпро» (Черкаси) – 6:2
Голи:
А. Чуднов (8), Сауді (10), Ессаргіні (22), Почебут (22, 29), Оліщук (34) – Дєдов (1), Коркішко (15)
Попередження: Лобов (11), Степанов (18), Ткаченко (23)
Вилучення: Степанов (21 – повторне попередження)

Як і очікувалось, протистояння «Візи-Вторми» та «Епіцентру К10» було насичене боротьбою, адже обидві команди є надто непоступливими. До того ж, коли зустрічаються дійсно принципові суперники, то ціна очок стає ще більшою. Але та кількість боротьби, яка була на паркеті під час чергового івано-франківського дербі, не втілилась у велику кількість голів. Точніше – втілилась лише у одне взяття воріт. І воно – на рахунку одного з лідерів «Візи» Ігоря Кушецького. Саме він і приніс перемогу підопічним Івана Скіцка у над принциповому протистоянні.

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ)  - 1:0
Гол:
Кушецький (29)
Попередження: Паньків (40), Веприк (40) – Томин (28), Данів (33)

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!